Українці провели в польській Торуні «Хокейний байрактар»

У польській Торуні, на арені клубу Екстракляси «Енерґа» українські хокеїсти з Харкова за підтримки закордонних друзів провели турнір «Хокейний байрактар». Як повідомлялося раніше, головний ідейний натхненник змагань Роман Мікутін спрямує зароблені кошти на покупку для Харкова та інших постраждалих від війни регіонів пожежних автомобілів і карет швидкої допомоги.

В турнірі взяли участь 12 ветеранських команд з восьми країн світу. Ось їх перелік відповідно до зайнятих місць

1. «НітроКярпят» (Фінляндія)
2. «Поможанін» (Торунь, Польща)
3. «Витязь» (Харків, Україна)
«Спітфайр» (Лондон, Англія)
«Хокей Панкс» (Вільнюс, Литва)
«Мехіко Ворріорз» (Мексика)
«Олд Бойз» (Соколов, Чехія)
«Ламі» (Гельсінкі, Фінляндія)
«Мендаґсклуббен» (Швеція)
«Градець Кралове» (Чехія)
«Були Центрум» (Краварже, Чехія)
«Галвастін» (Фінляндія)

«Це були дуже щирі і незабутні емоції, – ділиться враженнями Роман Мікутін. – Нескінченно радий побачити на турнірі всіх наших друзів, які вже були на наших турнірах в Україні. Також дуже радий новим знайомствам і новим командам. Ви всі неперевершені! Величезна подяка, що приїхали і підтримали нашу країну і наших хлопців в такий складний час».

Окрема подяку за підтримку «Хокейного байрвактара пан Мікутін висловлює видатному чеському хокеїстові Домініку Гашеку, фундаціям «Welcome Rzeszów», «Wellcome EU», Сергієві Пеху, Володимирові Дибі, «Ukrainian Action», народному депутатові України Юрієві Здебському, голові Харківської військової адміністрації Олегові Синєгубову, керівниці апарату Харківської ОДА Вікторії Белявцевій, директорові департаменту сім’ї, молоді і спорту Харківської міської ради Олександрові Власенку, будівельній компанії «Turkish Development Ukraine», Сергієві Войтенку, компанії «Оltegroup», міжнародній транспортній корпорації «Ivancom».

«Ми продовжимо проводити наші заходи на підтримку України в боротьбі проти країни-агресора росії і вже почали готувати новий турнір», – підсумовує Роман Мікутін.


Вас може зацікавити