«Дніпро» дозаявив граючого генерального директора, а «Берсерки» – молодого воротаря

В останній день трансферного вікна в Україні, 31 січня, фінальні зміни до свого складу встигли зробити херсонський «Дніпро» та «Харківські Берсерки».

Лідер чемпіонату України «Дніпро» слідом за дозаявкою граючого тренера Руслана Борисенка, розширив «глибину» складу за допомогою 32-річного захисника Микити Васильєва (на фото), який тепер буде першим граючим генеральним директором «щук» в нинішньому сезоні-2022/23.

В останні кілька сезонів пан Васильєв працював і продовжує виконувати свої обов’язки на адміністративній посаді «Дніпра», однак у другій половині цього сезону також поєднуватиме свою роботу безпосередньо на льоду як граючий гендиректор «щук».

Нагадаємо, що в ході своєї багатої кар’єри Васильєв виступав за українські «Сокіл», «Беркут», «Кременчук», «Дженералз», а останній сезон у якості гравця провів у румунській «Стяуа» у сезоні-2018/19.

Тим часом встигли розширити свій «ростер» і «Харківські Берсерки». Окрім підсилення складу граючими тренерами, колектив зі Слобожанщини зміцнив воротарську позицію за допомогою 17-річного Микити Мартиненка, який не мав ігрової практики у складі «Кременчука».

Вас може зацікавити