Юнацька збірна України виграла другий товариський матч у команди всіх зірок провінції Альберта

 

Шайби: 0:1 – Шибінський (Г. Сімчук), 07:12. 0:2 – Куликов (Р. Койда, – менш.), 11:25. 0:3 – Нагнєєв, 12:24. 0:4 – Г. Сімчук (Куліков), 16:12. 1:4 – Воткінс (Де Гаас), 20:30. 2:4 – Де Гаас (Мануел), 23:04. 2:5 – Г. Сімчук (Р. Койда, Береза), 39:50. 3:5 – Крелін (Дембо, Ткачук), 48:30. 3:6 – Нагнєєв (Тучин, – п.в.), 55:20. 3:7 – Драгун (п.в.), 56:47. 3:8 – Г. Сімчук, 64:18

Воротарі: Баумбах (Чейз, 36:10) – Левшин

Штраф: 4 (2 + 2 + 0 + 0) – 6 (2 + 4 + 0 + 0)

У порівнянні з першим матчем у складі нашої команди було дві зміни: Марко Миронов не грав через травму, а Володимира Карпачова тренерський штаб відпустив у клуб, який грає у серії плей-оф. Натомість поповнив збірну оборонець Мартин Мар’яновський, а 19-річним Антоном Яцишиним, який виступає в Канаді і в юнацьку команду вже не потрапляє за віком, довкомплектували одну з ланок нападу.

Наші хокеїсти провели скажений перший період. Почалося все з шайби на восьмій хвилині. То Гавриїл Сімчук, об’їхавши ворота, видав ідеальний пас на Іллю Шибинського і той не схибив. Через чотири хвилини шайбою в меншості відзначився Микита Куликов. Потім помилкою голкіпера суперників скористався Рінат Нагнєєв, а четверту шайбу майстерним кидком з правого кола для вкидання у ближню «дев’ятку» закинув Сімчук.

Старт другого періоду вийшов для українців не дуже вдалим – дві пропущених шайби. Але надалі наша команда успішно оборонялася і за 10 секунд до другої перерви Сімчук і Родіон Койда після красивої перепасовки організували п’яту шайбу. В третьому періоді господарі знову скоротили відрив і пішли ва-банк, знявши воротаря більше, ніж за 5 хвилин до завершення основного часу. Втім, українці не просто не дали канадцям розміститися в своїй зоні, а двічі майже миттєво вражали порожні ворота.

Після завершення основного часу гри команди за домовленістю відіграли овертайм, який наша команда знову виграла: єдину шайбу після ефектного індивідуального проходу закинув Сімчук. Потім була ще й серія буллітів. У нашої команди єдину шайбу закинув Шибинський. Не реалізували булліти Сімчук, Койда, Куликов і Береза. Суперники закинули два кидки і в цьому компоненті виявилися сильнішими.

На тому збір у Канаді завершений. Підготовку до чемпіонату світу в дивізіоні 1А наші хокеїсти продовжать у Будапешті.

Вас може зацікавити