VODA UA – водний спонсор Федерації Хокею України

 Український бренд питної води VODA UA i та Федерація хокею України підписали договір про партнерство, тож тепер спортсмени стануть ще витривалішими.

«Ми раді підтримувати український спорт, а саме хокей, – каже директор компанії VODA UA Катерина Садова. – Приємно, що на трибуни повертаються люди, що хокей поступово повертає свої позиції. Національна збірна України виграла олімпійський передкваліфікаційний турнір і це найбільший успіх за останніх шість-сім років. Ми з нетерпінням очікуємо на матчі плей-оф чемпіонату України, розраховуємо, що вони будуть видовищними і що їх перегляне багато вболівальників. Приємно бути причетними до такого дійства».

«Для справжнього українського хокею найприємніше, що нашим партнером став національний бренд. Якщо вода, то UA. Рідна, справжня, українська», – коментує підписання угоди президент ФХУ Георгій Зубко.

Пляшки води VODA UA стануть невід’ємною частиною тренувального процесу та інтенсивних змагань на льоду. Нове партнерство не лише підтримає спортсменів у їхніх досягненнях, але й підкреслить важливість здорового способу життя та відповідального підходу до гідрації під час активної фізичної діяльності.

Об’єднуючи свої зусилля, VODA UA та Федерація хокею України зможуть внести вагомий вклад у розвиток хокею та популяризувати його у країні.

 

Вас може зацікавити