Визначились володарі індивідуальних нагород ХХІІ чемпіонату

Виконавча дирекція Федерація провела опитування головних тренерів команд-учасниць чемпіонату України з метою визначення володарів індивідуальних нагород змагання.

Найкращим голкіпером чемпіонату визнаний воротар київського «Сокола» Михайло Балабан. 23-річний воротар відіграв 20 матчів регулярного чемпіонату та 2 поєдинки плей-офф, показавши при цьому коефіцієнт надійності 2,15. У двох матчах Михайлові вдалося залишити свої ворота у недоторканості.

Найкращим захисником чемпіонату респонденти назвали Дмитра Толкунова з «Білого Барсу». У 24 матчах досвідчений захисник відзначився 5 закинутими шайбами та 5 результативними передачами. При цьому Дмитро лише тричі вилучався в регулярному чемпіонаті.

Найкращим нападаючим змагання визнано Сергія Черненка з «Компаньйон-Нафтогазу». Асистент капітана «нафтогазівців» став другим бомбардиром своєї команди (при цьому зіграв на 6 матчів менше за лідера), закинувши 10 шайб та 12 разів асистувавши партнерам. При цьому Черненко має один з найвищих у чемпіонаті коефіцієнтів виграних вкидань.

Свій приз отримав і капітан «Білого Барсу» Артем Бондарєв, який з серйозним відривом став найкращим бомбардиром регулярного чемпіонату. 24-й номер «барсів» закинув 20 шайб та 19 разів асистував партнерам.

Гравці були нагороджені спеціальними пам’ятними призами на церемонії нагородження чемпіона та срібного призера чемпіонату України.


Вас може зацікавити