В Україні відбудеться Національний відбір для хокеїстів 2007 року народження

30 листопада – 1 грудня в Україні вперше в історії відбудеться національний відбір до складу команди Ukraine Selects U13 (збірна команда України з хокею) серед гравців 2007 року народження.

Всього лише заповнивши відповідну анкету та виконавши умови участі у відборі, кожен із понад 250 дітей цієї вікової групи незалежно від місця проживання, хокейної школи, індивідуальних чи командних здобутків має шанс потрапити до числа 20 хокеїстів країни цієї вікової групи та взяти участь у міжнародних турнірах з хокею за підсумками сезону 2019-2020 років.

У рамках Національного відбору протягом уїк-енду юні спортсмени під орудою провідних дитячих тренерів пройдуть сучасне тестування своїх навичок, модельні тренувальні заняття, а також стикові поєдинки.

Нагадаємо, що фахівцями комітету дитячо-юнацького хокею Федерації було вирішено призначити Івана Беневельського старшим тренером збірної команди гравців 2007 року народження, другим тренером обрано Валерія Житника.

При цьому до роботи в рамках Національного відбору буде залучено професійного тренера воротарів. Ментором відбору виступить один із зіркових хокеїстів, ім’я якого поки що тримається у таємниці.

Національний відбір буде проведено під гаслом Come & Prove – «Прийди та доведи», що означає рівність стартових позицій та шансів кожного із майбутніх учасників заходу.

За підсумками заходу буде створено сезонний рейтинг спортсменів 2007 року народження залежно від їх ігрових амплуа та визначено 20 хокеїстів та їх найближчий резерв, яких буде запрошено для участі у складі команди Ukraine Selects U13 в міжнародних турнірах по завершенні спортивного сезону 2019-2020 років.

Для участі у заході необхідно:

– любити хокей та прагнути розвиватися і бути найкращим;

– бути громадянином України;

– заповнити заявку за посиланням

 https://docs.google.com/forms/d/1s2hElTOeJUpp6oBkgyS1GALa2P9HgYxJhL3CJxvE-KM/edit;

– сплатити реєстраційний внесок 500 гривень;

– отримати підтвердження та готуватися до відбору!


Вас може зацікавити