Україна – Угорщина: коментарі тренерів команд

Післяматчеві коментарі головних тренерів збірних команд України та Угорщини після матчу-відкриття чемпіонату світу, в якому наша збірна зазнала поразки з рахунком 3:5.

Олександр Савицький: «Наша команда непогано налаштувалась на матч, показала бойовий дух. Гравці лягали під шайбу, ловили її, підставляли груди. Такий настрій порадував. Трохи ж не вистачило терпіння – є таке поняття в хокеї. Не витримали, допустились помилок, тому результат, як кажуть, «на обличчя ».

Гра в більшості? Команда Угорщини не новачки й вони вміють захищатись. Цим усе сказано.

Очевидно, що угорці краще підготувались, склад у них теж сильніший. У минулому році грали в еліті. Зараз спілкувався з хлопцями – нам просто не можна втрачати концентрацію. Ми бачимо, що можна грати з такими суперниками, як Угорщина, Казахстан. Просто необхідно зберігати концентрацію протягом усіх трьох періодів. Ми сьогодні грали добре, але не змогли дотерпіти до кінця.

Ми готувались до непростої гри – нічого нового я не побачив і не дізнався. Ми очікували на активну гру від суперника і просилили хлопців зіграти уважно».

Рік Черномаз: «Наші гравці дуже хвилювались. Особливо складними були перші хвилини гри. Це велика подія для нас, тому ми знаходились у стресовій ситуації.

Нашій команді було непросто, коли Україна закинула першу шайбу. Це вибило нас з рівноваги. Нам потрібно було підняти бойових дух. Урешті-решт, ми зібрались і зуміли відігратись.

Останній період був неймовірно складним. Ми дуже хвилювались, граючи в чужій зоні. Але я пишаюсь своїми хлопцями, які змогли переломити хід зустрічі.

Головні суперники у боротьбі за вихід в еліту? Вражає команда Казахстану – дуже сильний супротивник. А в інших матчах – подивимось. Як будуть розвиватись події».


Вас може зацікавити