У битві аутсайдерів «Київ» сильніший за «Берсерків»

У дуелі аутсайдерів чемпіонату відбулося повернення до активної ігрової кар’єри дуету тренерів «Берсерків»: Легачев – Шаманський, які знову відчули себе у ролі хокеїстів, проте цей хід не допоміг харків’янам перервати жахливу програшну серію…

«Харківські Берсерки» – «Київ» – 2:4 (1:01:10:3)

Шайби: 1:0 – Безуглий (Осадчий, Секірко), 8:37. 1:1 – Хонін (Стоцький, Люлюк, – більш.). 2:1 – Секірко (Безуглий), 34:23. 2:2 – Стоцький (більш.), 42:17. 2:3 – Люлюк (Хонін), 50:03. 2:4 – Бега (Безхлібний, – п.в.), 59:56.

«Берсерки»: Касатонов (59:05); Кльонов – Мельников, Мельник – Наливайко,  Горбунов – Бондарцев; Осадчий – Секірко – Безуглий, Легачев – Шаманський – Абдулаєв, Карнаух – В.Мурин – Кашевко, Ружицкий – Д.Мазур – Омельчук. Граючий тренер – Павло Легачев.

«Київ»: Безхлібний; Вол.Гаврилюк – Дворецький, Хонін – Стоцький, Лаврик – Горбунов; Віт.Гаврилюк – Швачка – Бега, Зик – Черемнов – Люлюк, Яценко – Назарага – Древаль. Тренер – Сергій Нужин.

Арбітри – В.Торяник, С.Хараберюш; лайнсмени – Д.Кузьменко, А.Шаповал.

Кидки: 27 (11+10+6) – 37 (18+10+9).

Штраф: 16 – 8.

11 лютого. Кременчук. Арена «Айсберг».

Поєдинок примітний поверненням до професійного спорту тренерського штабу харків’ян – наставника Павла Легачева та його асистента Ігоря Шаманського, які останні роки працюють у «Берсерках» на тренерському містку і давно не грали у хокей. На жаль для господарів, поява у складі досвідчених виконавців не дозволила «Берсеркам» перервати свою кошмарну серію з 15-ти поразок поспіль…

Незважаючи на аутсайдерський статус зустрічі, гра вийшла завзятою та видовищною, а долю матчу вирішила шайба Олега Люлюка, який вправно підставив ключку під кидок Дениса Хоніна – 3:2. Наприкінці господарі пішли ва-банк і замінили воротаря на польового гравця, але свій шанс з метра не використали, тоді як суперник в особі Тараса Бега відправив шайбу через весь майданчик у порожні ворота – 4:2.

Вас може зацікавити