Підсумки другого туру чемпіонату України з хокею серед чоловіків

Другий тур чемпіонату розпочався грою в Києві, де «Крижані Вовки» приймали донецький «Донбас». Перший виїзний матч донецької команди завершився першою перемогою у сезоні. І навіть, не дивлячись на те, що «Крижаним Вовкам» вдалося відкрити рахунок, донеччани відігрались, зробивши фінальний рахунок 1:8.

Єдиним закинутим голом у ворота «Донбасу», на 34 секунді відзначився Кирило Маландін. Уже до кінця першого періоду зусиллями Андрія Григор’єва, Івана Рибчика та Максима Каменькова рахунок на табло показував 1:3.

У другому періоді дубль на свій рахунок оформив капітан команди «Донбас» Віктор Захаров. Утім і третій період став для «хижаків» не дуже вдалим, ще три пропущені шайби залетіли у їх ворота.

Вже в цю неділю, 22 вересня, на арені «Айсберг», «Крижані Вовки» зіграють з «Кременчуком».

Першою перемогою в сезоні закінчилася для «Білого Барсу» зустріч з МХК «Динамо» на домашній арені. З початку матчу господарі майданчику взяли гру під свій контроль. Ближче до середини періоду «Білий Барс» повів у рахунку 2:0, а за декілька хвилин до кінця закинув і третю шайбу.

Здавалось, що команди підуть на перерву з рахунком 3:0, але буквально за секунду до сирени Богдан Панков відправив шайбу у ворота Микити Пеленського. Відзначимо, що це перша шайбу юного нападника у формі «Динамо». У середині другої двадцятихвилинки білоцерківці закинули свою четверту шайбу в матчі, на що «біло-сині» відповіли взяттям воріт у виконанні Микити Муртіщева, який зміг закинути у другому матчі підряд. Одначе, під кінець періоду нападник господарів Богдан Середницький закинув п’яту шайбу матчу. У третьому періоді у наслідок двох вилучень «біло-сині» пропустили шосту шайбу у матчі, яка і стала завершальною.

Вже у цей понеділок, 23 вересня, МХК «Динамо» поїде у Дружківку, де зустрінеться з «Донбасом».

19 вересня на льодовій арені «Фаворит» відбувся центральний матч туру. Гостей з Кременчука приймало херсонське «Дніпро». Перші два періоди зустрічі пройшли під керівництвом гостей, які змогли з мінімальної кількості гольових моментів вижати максимум. Уже на шостій хвилині матчу Іван Савченко, вдало підставивши ключку, відкрив рахунок. А за півтори хвилини до кінця першого періоду, Давид Григорян подвоює рахунок – 0:2. Головні події гри відбулися у другій половині третього періоду. Спочатку, гравці «Дніпра» першими закинули шайбу і звели рахунок до мінімуму. У даному епізоді вдався сольний прохід новачка херсонців – Мікса Ліпсбергса. Пройшло 4 хвилини і Дмитро Орлов, знову виводить «Кременчук» уперед на дві шайби – 1:3. І ось, за півтори хвилини до кінця матчу, херсонці вдало реалізували більшість і знову звели різницю у рахунку до мінімуму. Фінальний рахунок 2:3 на користь «Кременчука».

У цю неділю, 22 вересня, на вас чекатиме ще один матч, у якому херсонське «Дніпро» буде приймати в гостях «Білий Барс».

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити