Національна збірна прибула до Катовіце

Національна збірна команда України з хокею прибула до польського міста Катовіце, де з 9 по 11 лютого відбудеться міжнародний турнір Euro Ice Hockey Challenge. Участь у змаганні другим етапом підготовки української команди до домашнього чемпіонату світу, який з 22 по 28 квітня відбудеться в Києві.

Після приїзду до Катовіце українська команда провела годинне льодове тренування на малій арені спорткомплексу «Сподек», де й відбудуться матчі турніру. Наша команда займалася на льоду у таких складах:

Воротарі: Едуард Захарченко, Богдан Дьяченко

«Червоні»: Олександр Побєдоносцев – Дмитро Ігнатенко, Юрій Петранговський – Олег Шафаренко – Віктор Захаров;

«Білі»: Денис Петрухно – Володимир Алексюк, Віталій Лялька – Нікіта Буценко – Сергій Бабинець;

«Зелені»: Павло Таран – Володимир Варивода, Дмитро Німенко – Артем Бондарєв – Володимир Чердак;

«Чорні»: Олексій Мельников – Володимир Романенко, Владислав Гаврік – Дмитро Чернишенко – Шаміль Рамазанов

Безпосередньо на арені нашу команду відвідав український легіонер місцевого хокейного клубу «ГКС» Євгеній Лиманський. Після Тренувального заняття команда розмістилася у одному із місцевих готелів та провела теоретичне заняття. Вранці українці проведуть розкатку перед стартовим матчем.

9 лютого о 16:00 за місцевим часом українська збірна проведе стартовий матч на турнірі. Суперником команди Олександра Савицького стане представник елітного дивізіоні – збірна Італії. Свій перший матч українці проведуть у синіх светрах.

О 19:30 за місцевим часом розпочнеться матч Польща – Словенія.


Вас може зацікавити