Нарада клубів: нові дати перенесених матчів та генератор у Калуші

Сьогодні, 6 грудня, у форматі Zoom-конференції відбулася нарада між керівниками клубів, керівництва Федерації хокею України і національного чемпіонату. В зібранні взяли участь представники усіх шести команд-учасниць національної першості, президент ФХУ Георгій Зубко, спортивний директор Юрій Кириченко, голова суддівського комітету Максим Урда і головний тренер збірної України Вадим Шахрайчук.

Найперше були визначені нові дати проведення поєдинків, перенесених через відсутність електроенергії з 25 листопада. Матчі «Дніпро» – «Кременчук» та «Легіон» – «Берсерки» відбудуться в Калуші 23 грудня. Початок першого матчу – 14:00, другого – 18:00.

Наставник калуського «Легіона» Альберт Шафіков відрапортував, що в калуській льодовій арені імені Степана Бандери вирішене питання з придбанням генератора, вирішені труднощі з опаленням, гарячою водою тощо.

У  своєму слові пан Кириченко акцентував увагу на тому, що останнім часом у нашому чемпіонаті збільшилася кількість дисциплінарних порушень. «Враховуючи, що змагання входять у вирішальну фазу, клуби повинні провести виховну роботу з гравцями і тренерами, щоб кількість таких інцидентів мінімізувалася», – зауважив Юрій Анатолійович.

Нагадаємо, що зараз у першості України настав антракт, пов’язаний зі зборами національної збірної України та участю молодіжки в чемпіонаті світу в дивізіоні 1В. Поновиться чемпіонат України 19 грудня матчами «Сокіл» – «Легіон» (14:00), «Київ» – «Дніпро» (18:00), «Кременчук» – «Берсерки» (18:00).

Вас може зацікавити