На війні поліг колишній воротар «Білого Барса»

Ще одна трагічна звістка з фронту. На війні з москалями загинув 23-річний екс-воротар білоцерківського «Білого Барса» Олексій Логінов.

Олексій Логінов народився 25 листопада 1999 року в Києві, в хокей починав грати у школі «Сокола», з яким у 2015-му став бронзовим призером чемпіонату України U17. Наступних два роки Логінов перебував у системі іншої київської школи «Крижинка», а в 2017-му дебютував у дорослому чемпіонаті України за столичних «Крижаних Вовків». Зігравши за команду 1 матч, Олексій перебрався у «Білий Барс», з яким став чемпіоном України-2018 серед молоді (U20) і, зігравши два матчі в дорослому національному чемпіонаті, долучився до здобуття білоцерківцями бронзи.

Логінов був студентом географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, у 2022-му закінчив магістратуру Інституту міжнародних відносин. Після початку повномасштабної війни Олексій добровольцем увійшов до лав Збройних сил України. Він був єдиною дитиною в сім’ї.

Похорон Олексія Логінова відбудеться у четвер, 16 листопада, починаючи з 13:00 на Лук’янівському цвинтарі.

Досі на війні з російськими загарбниками загинуло вже п’ятеро українських хокеїстів: 26-річний Ярослав Гаркавко, 19-річний Олександр Колонюк, чемпіон України-2007 42-річний Олександр Хміль, 21-річний Владислав Лихошва і 24-річний Макар Єрофеєв.

Федерація хокею України сумує разом рідними, близькими й друзями Олексія Логінова.

Вічна слава всім, хто віддав життя за волю України.

Підтримати маму героя матеріально можна, перевівши кошти на цю карту – 5168 7456 1023 2040 Логінова Тетяна Іванівна.

Вас може зацікавити