«Молодіжка» України завершила збір «двосторонкою»

Молодіжна збірна України (U20) завершила восьмиденний навчально-тренувальний збір у Кошице, який вінчався двосторонньою 60-хвилинною грою між 💙«Синіми» та 💛«Жовтими» та закінчився перемогою останніх – 6:3.

🥅Воротарі: Арцатбанов, Батиг, Сердюк.

💛«Жовті»: Бабенко – Шамардін, Трошкін – Портной, Сидоренко – Дубський – Ковальчук, Атаманчук – Кривоножкін – Лисак.

💙«Сині»: Волков – Первушин, Сушков – Кисельов, Грабовецкий – Царьковський – Красножон, О.Койда – Садовіков – Т.Савицький.

🏒Шайби: Сидоренко (2), Дубський (2), Кривоножкін, Портной – Койда, Савицький, Садовіков.

Таким чином, у заключний день занять «Жовті» взяли реванш у «Синіх» за поразку на день раніше з таким самим рахунком 6:3.

«В останній день зборів у Словаччині хлопці отримали завдання грати активно, на максимальних швидкостях та з мотиваційним стимулом, що надихнуло хлопців грати з подвоєною енергією та настроєм, – каже коуч Олександр Бобкін. – Двосторонні ігри два дня поспіль пройшли на серйозному рівні: з гарним рухом та динамікою, розпалом пристрастей та дуже цікавим суперництвом. Вважаю, збори пройшли добре, план дій ми виконали, а ті спаринги, які у нас відбулися в Словаччині, виявили наші болючі точки та дали тренерам цінні спостереження».

Нагадаємо, менше ніж через місяць (11-17 грудня) молодіжна збірна 🇺🇦України виступить у Польщі на чемпіонаті світу в дивізіоні 1B, де нашими суперниками будуть однолітки з Японії, Естонії, Італії, Польщі та Кореї.

В’ячеслав Волков, прес-служба ФХУ

Вас може зацікавити