«Крижинка» виграла чемпіонат України U17

Сьогодні відбувся третій поєдинок фінальної серії в чемпіонаті України серед вихованців 1998-1999 років народження між командами «Білий Барс» та «Крижинка». Кияни здобули переконливі перемоги у попередніх двох матчах серії (5:1 та 4:1), тому вважалися фаворитами і в звітному матчі.

Втім поєдинок для команди Ігоря Архіпенка склався не так вже й легко. «Білий Барс» більшу частину зустрічі був у ролі наздоганяючих: Борис Крикун та Єгор Янович у першому періоді двічі розписались у воротах Андрія Любимова.

Коли вже у перемозі киян ніхто не сумнівався, підопічні Костянтина Буценка влаштували ефектний ендшпіль. Знявши голкіпера, броварчани зусиллями Нікіти Лєснікова одну шайбу відквитали. А потім взяли в облогу ворота Микити Петленка. «Крижинка» вистояла і довела рахунок серії до 3:0.

Таким чином, столична команда після невдалого попереднього сезону («Крижинка» фінішувала лише п’ятою) завоювала золоті нагороди чемпіонату. «Білий Барс» другий рік поспіль залишився в одному кроці від золота, а «Сокіл», як і попереднього сезону, став бронзовим призером.


Вас може зацікавити