«Кременчук» замінить «Сокіл» у Континентальному кубку

Через фінансові та організаційні обставини український клуб «Сокіл» Київ змушений відмовитися від участі в Континентальному Кубку IIHF сезону-2022/2023.

До дострокового завершення сезону через війну «Сокіл» був першою командою чемпіонату України. На зміну київському клубу в Континентальному кубку прийде друга за рейтингом команда чемпіонату України – «Кременчук».

Клуб «Кременчук» заснований у 2010 році. Після відкриття домашньої арени «Айсберг» команда швидко стала однією з найкращих в елітному дивізіоні України та стала чемпіоном країни у 2020 році. «Кременчук» уже грав у Континентальному кубку-2015/2016 як друга за рейтингом команда України.

«Кременчук» розпочне виступ у євротурнірі з групи F третього раунду, який відбудеться 18-20 листопада. Суперниками колективу з Полтавщини будуть словацька «Нітра», польська «Унія» з Освенцима, за яку гратиме недавній лідер «Кременчука» Андрій Денискін, а також переможець групи D, матчі якої відбудуться в італійському Азіаґо.

Нагадаємо, що «Кременчук» уже заявив про намір продовжити виступи в чемпіонаті України попри війну. Команду надалі очолюватиме Олександр Савицький.

Вас може зацікавити