«Кременчук» подав заявку на участь у чемпіонаті України-2022/2023

Срібні призери чемпіонату України-2021/2022 «Кременчук» виступатимуть у майбутній національній першості. Сьогодні, 8 вересня, на електронну скриньку Федерації хокею України надійшла відповідна заявка за підписом директора хокейного клубу з Полтавщини Тараса Захарченка.

Підготовку до нового сезону «Кременчук» розпочав наприкінці серпня, але склад команди поки тримається у таємниці. Тренуватиме колектив звичний тренерський штаб на чолі з Олександром Савицьким. Цьогоріч у «Кременчуку» не буде легіонерів. З гравців зразка попереднього сезону працевлаштуватися вже змогли нападники Андрій Денискін («Унія», Польща), Алєксандр Коробов («Хімік» Новополоцьк, білорусь), Олексій Ворона («Подхале», Польща), а також оборонці Константін Забавін («Ліда», білорусь), Всеволод Толстушко («Дунайварош», Угорщина) і Олександр Горлушко («Сокіл»).

Хокейний клуб «Кременчук» заснований у 2010 році. Команда вісім раз входила в число призерів національного чемпіонату: чотири рази вигравала срібло, тричі бронзу, а в 2020-му здобула титул чемпіона України.

Вас може зацікавити