Хокейний клуб «Донбас» привітав дітей з Днем знань

Приємно починати новий навчальний рік з подарунків – саме в цьому впевнений хокейний клуб «Донбас», тому стало доброю традицією, що до всесвітнього Дня знань донецький клуб спільно з благодійним Фондом Бориса Колеснікова реалізує соціальний проект «Хокейний клуб «Донбас» – дітям!» В Під час цієї ініціативи представники клубу та Фонду вручають корисні подарунки першокласникам Донецької області.

Президент ХК «Донбас» звернувся з вітаннями до головних дійових осіб свята: «Хочу привітати всіх першокласників з незабутнім днем у їхньому житті, а також їх батьків і педагогів! Бажаю дітям стати справжніми громадянами України, любити спорт. Ми бачимо серед них не тільки наших уболівальників, але і юних спортсменів, які прийдуть на зміну майстрам. В цьому році відкриються ще два катка в Донецькій області, буде введений один безкоштовний годину в тиждень для нашої молоді, щоб вони змогли освоїти зимові види спорту. В добрий шлях!»

Цього року тисячі маленьких жителів регіону зробили важливий крок – вперше переступили шкільний поріг. Бажаючи зробити цей день більш святковим, хокейний клуб «Донбас» спільно з благодійним Фондом Бориса Колеснікова вручив першокласникам фірмові рюкзаки з символікою клубу і набором необхідних для навчання шкільного приладдя.

Напередодні навчального року-2018/19 такі подарунки від чинного чемпіона України з хокею здобули 2 300 дітей з Дружківки, Костянтинівки, Ілліновського, Костянтинівського та Покровського районів, дитячих будинків Олексієво, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Миколаївки, Покровська, Святогорська, Слов’янська, села Соснове.

Офіційні делегації, до складу яких увійшли гравці основного складу, адміністрація хокейного клубу «Донбас» і представники благодійного Фонду, відвідали навчальні заклади області та на урочистих святах Першого дзвоника вручили подарунки наймолодшим школярам.

«Приїжджаючи в кожну школу і вручаючи рюкзаки, приємно бачити посмішки дітей, – поділився нападаючий основного складу ХК« Донбас »Віктор Захаров. – Кожному школяреві, як тим, хто тільки починає свій шлях до знань, так і старшокласникам, я хочу побажати цінувати шкільний час і більше звертати уваги на навчання. Особисто я, тільки закінчивши школу, зрозумів, як там було класно. А вчителям я хочу побажати терпіння».

Хокейний клуб «Донбас» і благодійний Фонд Бориса Колеснікова реалізує цей проект уже не перший рік. За п’ятирічну історію проекту подарунки отримали понад 12 000 першокласників Донецької області. Також щорічно новенькі рюкзаки та навчальне приладдя отримують вихованці ДЮСШ ХК «Донбас».

«При спілкуванні з дітьми емоції найпозитивніші, – зазначив форвард ХК «Донбас» Віталій Лялька. – Дітям подобаються подарунки, які ми даруємо, всі посміхаються, радіють. Тепла, гостинна атмосфера. Приємно побувати на такому заході вперше. Більш старшим школярам хочу побажати поважати молодших і навпаки, щоб було повне взаєморозуміння. Вчителі бажаю здоров’я, терпіння і стійкості».


Вас може зацікавити