Хокей на Київщині буде відновлено, а восени у Богуславі зафункціонує арена «Льодограй»

Дуже продуктивна зустріч відбулася учора, 13 червня. Президент Федерації хокею України Георгій Зубко разом із заступником Київської обласної державної адміністрації Віталієм Власюком та головою Управління молоді і спорту КОВА Сергієм Тимофеєвим обговорили важливі питання щодо відновлення спорту на Київщині.

«Ми розмовляли про ситуацію з хокеєм у Київському регіоні в умовах війни, – коментує Георгій Зубко. – Головною темою був запуск у Богуславі арени «Льодограй». Також розглянули проблему функціонування льодової арени та шляхи її вирішення. Очікується, що в серпні-вересні богуславці знову зможуть стати на ковзани на кризі рідного «Льодограю».

Планується також створення професійної хокейної команди в одному з міст Київщини. Представники якої вже восени зможуть приймати участь як у дорослому, так і в усіх дитячо-юнацьких чемпіонатах.

Георгій Зубко від імені Федерації хокею України подякував КОВА за те, що в час війни вони роблять усе можливе аби спортивне життя (і зокрема хокейні баталії) не затихали.

«Ми усвідомлюємо значення спорту для суспільства, – підсумував зустріч зі свого боку Віталій Власюк. – Київська обласна адміністрація завжди підтримувала хокей і буде це робити надалі. Також ми активно працюватимемо над посиленням взаємодії з міжнародними організаціями».

Вас може зацікавити