Гра нова – сценарій той же

«Білий Барс» знову у всій красі показав своє вміння вигравати серії кидків для визначення переможця гри. Хоча в цей день така перемога навряд задовольнила тренерський штаб білоцерківців.

Справа у тому, що за дев’ять хвилин до закінчення третього періоду гості мали гандикап у дві шайби і впевнено йшли до перемоги у матчі. Відкрив рахунок Дмитро Демянюк рівно за секунду до кінця першого періоду, розібравшись у метушні біля воріт Сергія Зав’ялова. А вже на початку заключної 20-хвилинки Олександр Караульщук здійснив ефектний сольний рейд до воріт суперника і завершив його точним кидком у ближню «дев’ятку».

У господарів льоду сприятливих ситуацій для взяття воріт Андрія Безхлібного вистачало. Зокрема, «нафтогазівці» двічі мали подвійну чисельну перевагу. Але надзавдань кияни перед голкіпером суперників не ставили. Втім тиск господарів приніс свої результати. Спочатку Дмитро Німенко скоротив розрив у рахунку, а потім Олег Благой, який у цьому матчі пограв і захисті, і в нападі, зрівняв рахунок точним кидком від синьої лінії.

В овертаймі більше бажання проглядалося у господарів. У серії буллітів глядачі зрозуміли чому саме: Артем Бондарєв та компанія знову перемогли у хокейній лотереї. Як слушно зауважив один із журналістів, якщо в серії буллітів бере участь «Білий Барс», т оце вже не лотерея.

«Компаньон-Нафтогаз» – «Білий Барс» – 2:3 Б (0:1; 0:0; 2:1; 0:0; 0:1)

2 грудня 2013 року, 18:15. СК «АТЕК»,150 глядачів

Судді: А. Гладченко, А. Бакуменко, В. Мельничук

Компаньйон-Нафтогаз: Зав’ялов. Свиридов – Ден. Ісаєнко, Ємельяненко – Кривомаз, Р. Борисенко – Катрич. Сальников – Гніденко – Німенко, Харченко – Курілін – Литвиненко, О. Благой – Вал. Алексюк – Гаврилюк, Самойленко – Заблудовський – Кириченко.

Білий Барс: Безхлібний. Вол. Алексюк – Кугут, Шарапов – Голубєвс, Балакун – Толкунов. Бабинець – Куцевич – Караульщук, Савченко – Буценко – Демянюк, Безщасний – Бондарєв – Пастух, Хворостініньш – Пономарьов – Шалімов.

Голи: 0:1. Демянюк (Савченко, Толкунов, 19:59), 0:2. Караульщук (Балакун, 42:32), 1:2. Німенко (Сальников, Гніденко, 51:16), 2:2. О. Благой (Ден. Ісаєнко, Німенко, 56:22 – більш.), 2:3. Бондарєв (переможний булліт)

Серія кидків для визначення переможця гри: 0:0. Сальников (воротар), 0:1. Бондарєв, 0:1. Гаврилюк (воротар), 0:1. Безщасний (воротар), 0:1. Німенко (воротар).


Відеоогляд матчу


Вас може зацікавити