Гашек, Зубрус і «Ляпіс Трубецкой» підтримають Україну на Hockey Amor у Таллінні

21-23 вересня в естонській столиці Таллінні за підтримки Хокейного союзу Естонії та мерії Таллінна відбудеться благодійний міжнародний турнір з хокею на підтримку народу України. У змаганнях візьмуть участь команди з Чехії, Фінляндії, Великої Британії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії і України. Очікується, що в складі української команди виступатимуть хокеїсти, які зараз боронять нашу землю зі зброєю в руках, зокрема Олексій Лазаренко та Олег Панасенко. Змагання прийме надсучасна, місткістю 7700 глядацьких місць арена «Тондіраба» в Таллінні. Та сама, на якій відбувалися матчі чемпіонату світу-2023 в дивізіоні 1В за участю збірної України.

Спеціальними зірковими гостями турніру будуть олімпійський чемпіон Наґано-1998, дворазовий володар Кубка Стенлі, легендарний чеський воротар Домінік Гашек, а також литовець Дайнюс Зубрус, за плечима якого 19 сезонів в НХЛ і який отримав хокейні ази у Харкові.

Також у програмі заходів є концерт на підтримку України гурту «Ляпіс Трубецкой». Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

Колишній хокеїст, а нині ідейний натхненник турнірів серії «Хокейний байрактар» Роман Мікутін каже, що з допомогою заходів у Таллінні планує зібрати $5 000 000, які будуть спрямовані на допомогу постраждалим у наслідок російської агресії українцям.

Вас може зацікавити