Феєричний матч «Сокола» та «Білого Барсу»

Повторний матч між «Соколом» та «Білим Барсом» став найкращим поєдинком ХХІІ чемпіонату України. В усякому разі на даний момент. Команди зіграли у гостроатакувальний хокей, тому глядачі на трибунах стали свідками великої кількості небезпечних моментів та закинутих шайб.

Господарі розпочали з місця в кар’єр, закинувши шайбу у своїй першій атаці. Після цього «Білий Барс» перехопив ініціативу та взяв в облогу ворота Михайла Балабана. З 21 кидка по воротах Михайла Балабана гостям вдалося закинути дві шайби (обидві – на рахунку Артема Бондарєва). Здавалося, що в подальшому у лідера змагань не виникне проблем зі здобуттям перемоги. Проте у другій 20-хвилинці «Сокіл» приємно здивував активною грою. Форварди «Сокола» постійно знаходили прогалини в обезкровленому відсутністю Владислава Балакуна захисті «барсів». В підсумку зусиллями Олексія Войцехівського та Олександра Скорохода кияни спочатку зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед. На цьому ігровий час Євгена Напненка скінчився і у ворота «барсів» встав Андрій Безхлібний. Як і його колезі, «Сокіл» закинув Безхлібному першим же кидком.

4:2 – чим не хороший заділ для перемоги? Але в заключному ігровому періоді на перший план вийшла фізична готовність. «Сокіл», який фактично не мав передсезонної підготовки, в середині періоду «підсів», чим і скористались суперники. «Білий Барс» закинув три шайби у ворота Михайла Балабана і здобув перемогу!

Цей успіх дозволив «барсам» утримати лідерство в турнірній таблиці, а «Сокіл» втратив нагоду наблизитися до трійки лідерів.

«Сокіл» – «Білий Барс» – 4:5 (1:2; 3:0; 0:3)

7 грудня 2013 року, 20:00. СК «АТЕК», 300 глядачів

Судді: А. Кіча, О. Батєзатов, А. Корепанов

Сокіл: Балабан (до 59:16). Скороход – К. Рябенко, Лупандін – Тимченко, Муханов – Акімов. Юшков – Шаманський – Міхейонок, Безуглий – Войцехівський – Лиманський, Дм. Ісаєнко – Задоєнко – Костюк, А. Дворник.

Білий Барс: Напненко (Безхлібний, 32:05). Караульщук – Толкунов, Вол. Алексюк – Голубєвс, Шарапов – Кугут. Безщасний – Бондарєв – Пастух, Шалімов – Пономарьов – Бабинець, Савченко – Буценко – Демянюк, , Хворостініньш.

Голи: 1:0. Лиманський (Безуглий, Войцехівський, 1:06), 1:1. Бондарєв (Безщасний, Пастух, 12:42), 1:2. Бондарєв (Толкунов, Караульщук, 17:19), 2:2. Войцехівський (Безуглий, Лиманський, 26:58), 3:2. Скороход (Шаманський, Міхейонок, 32:05 – більш.), 4:2. Дм. Ісаєнко (Лупандін, Секірко, 33:02), 4:3. Безщасний (Караульщук, Вол. Алексюк, 50:01), 4:4. Демянюк (Голубєвс, Савченко, 53:56), 4:5. Безщасний (Бондарєв, Пастух, 59:11).

Штраф: 6 – 8

Кидки: 18 (3 + 11 + 4) – 43 (21 + 6 + 16)


Вас може зацікавити