Федерації хокею Кривого Рогу – 2 роки!

В середині жовтня Федерації хокею з шайбою Кривого Рогу виповнилося два роки. Саме цій події були присвячені масштабні спортивні урочистості, що відбулися 18 жовтня на «Льодовій арені».

Участь у заході взяли президент Федерації фігурного катання України Євген Ларін, менеджер Федерації хокею України Олександр Говорун, голова комітету з фізичної культури та спорту Криворізької міськради Іван Коваленко, голова виконкому Дзержинської районної ради міста Сергій Степанюк, а також керівництво Федерації хокею з шайбою Кривого Рогу на чолі з головою організації Олегом Малачевським.

Розпочинаючи свято, Олег Малачевський поздоровив усіх присутніх і зазначив, що федерація продовжує створювати фундамент для майбутніх досягнень криворізьких спортсменів. В якості символу майбутніх перемог він передав юним спортсменам справжній ігровий светр форварда «Вашингтон Кепіталз» Олександра Овєчкіна.

Криворізькі фігуристки Аріна Крупеня та Катерина Дзицюк продемонстрували свою майстерність та грацію, викликавши захват з боку глядачів на трибунах. Подарунком для учасників заходу став виступ членів Олімпійської збірної команди України – танцювальної пари Валерії Гайструк та Олексія Олійника, а також дніпропетровської фігуристки Ганни Хниченкової.

Проте найголовнішою частиною програми став хокей. Спочатку набуті за два роки навички продемонстрували спортсмени 2004 р.н., а потім відбувся товариський поєдинок між командами Дніпропетровська та Кривого Рога. Не зважаючи на поразку господарів з рахунком 8:10 глядачі та учасники матчу залишились задоволеними.


Вас може зацікавити