«Дженералз» виграє матч туру й очолює турнірну таблицю

Перед початком другого матчу між «Донбасом» та «Дженералз» на льоду з’явився чемпіонський кубок, який дістанеться найсильнішій команді за підсумками сезону.

Кубок став непоганим мотиватором для гравців і тому повторний поєдинок дві найкращі команди чемпіонату розпочали без розвідки. Гаряче біля воріт обох голкіперів було від самого дебюту зустрічі. Втім, як і у вчорашньому матчі, захист переважав над атакою.

Закидати командам спочатку вдавалося лише в нерівних складах. Спочатку Денис Петрухно потужним пострілом від синьої лінії застав зненацька Едуарда Захарченка, а потім у схожій ситуації відзначився Дмитро Толкунов. В середині другого періоду гості знову відправили шайбу у ворота киян, проте взяття воріт зараховане не було, адже за секунду до того прозвучав свисток лайнсмена, який сигналізував про положення поза грою.

Розв’язка у матчі сталася наприкінці третього періоду. Спочатку у ворота гостей було призначено штрафний кидок, який реалізував Ігор Шаманський. Цей факт засмутив воротаря донеччан Євгена Царегородцева, який за недисципліновану поведінку отримав 10-хвилинний штраф і був замінений на Євгена Напненка. Кияни скористалися тим, що Напненко не увійшов у гру і швидко закинули третю шайбу.

До завершення гри гості так і не змогли оговтатись від шоку, поступившись у підсумку 1:3.

«Дженералз» – «Донбас» – 3:1 (1:1; 0:0; 2:0)

24 жовтня 2015 року, 15:00. Палац спорту, 3200 глядачів

Судді: М. Урда, І. Хохлов, О. Серебряков

Дженералз: Захарченко. Афанасьєв – Толкунов, Ден. Ісаєнко – Татаренко, Васильєв – Мельников, Вл. Андрєєв – Порупа. Кіча – Гніденко – Слюсар, І. Савченко – Шаманський – А. Дворник, І. Дворник – Алексюк – Безуглий, Коляда.

Донбас: Царегородцев (до 54:57), Напненко (54:57 – 56:39 та 58:19 – . Петрухно – Катрич, Толстушко – Ігнатенко, Таран – Скрипець, Григор’єв – Боєвих. Кочетков – Варламов – Захаров, Бабинець – Буценко – Куцевич, Чердак – Докшин – Кузьмік, Тимченко – Ромащенко – Свіщев.

Голи: 0:1. Петрухно (Варламов, Захаров, 9:34 – більш.), 1:1. Толкунов (І. Савченко, Гніденко, 15:52 – більш.), 2:1. Шаманський (54:57 – штрафний кидок), 3:1. І. Савченко (55:27)

Штраф: 8 – 24


Вас може зацікавити