«Білий Барс» укріплює захисну лінію

Лідер національного чемпіонату України «Білий Барс» напередодні важливих матчів проти «Дженералз» підсилив свої захисні редути двома виконавцями.

До заявки білоцерківської команди були внесені росіянин Андрій Зюзін та українець Денис Петрухно.

35-річний Зюзін (виступатиме під номером 27) розпочав свою кар’єру у клубі «Салават Юлаєв» (Уфа). 1997 року поїхав до Північної Америки, де виступав у складах команд НХЛ «Сан-Хосе», «Тампа-Бей», «Нью-Джерсі», «Міннесота», «Чикаго» та «Калгарі». Всього у НХЛ провів 496 матчів в регулярних чемпіонатах та 29 у плей-офф, набрав 123 очка (40 шайб + 83 передачі). Після повернення до Європи захищав кольори російських «СКА», «Сєвєрсталі», «Атланта», «Рубіна», австрійського «Клагенфурта» та швейцарського «Біля». Є чемпіоном Європи серед юніорів 1996 року у складі збірної команди Росії.

24-річний Денис Петрухно (виступатиме під номером 29) є гравцем національної збірної команди України. В юніорські роки виступав в лігах США. Після повернення на батьківщину захищав кольори «Харківських Акул» та «Беркута». Нинішнього літа підписав угоду із донецьким «Донбасом», проте не провів жодного матчу у КХЛ, тож його було відправлено до фарм-клубу донеччан у чемпіонаті України. Учасник чемпіонатів світу 2012 та 2013 років.


Вас може зацікавити