«АТЕК» – «Витязь»: передмова до матчу

Цього уїк-енду у столиці відбудуться ключові матчі для визначення третьої-четвертої команд за підсумками регулярного чемпіонату. Але не лише цим будуть цікаві звітні поєдинки.

«АТЕК» (м. Київ) – «Витязь» (м. Харків)

14-15 березня 2015 року

Арена «АТЕК» (м. Київ, вул. Чистяківська, 20)

Початок матчів о 18:30 та 18:45

Судді першого матчу – Андрій Сєврук (рефері), Андрій Кузьмінський та Олександр Батєзатов

Судді другого матчу – Андрій Кіча (рефері), Владислав Мельничук та Олексій Сабада


Протистояння цих команд у Харкові досі у пам’яті вболівальників. Ще б пак, адже у першому матчі «Витязь» віддав майже виграний матч, а у другому протистоянні рідні стіни, вболівальники та пані Фортуна допомогли підопічним Євгена Гладченка встановити рекорд результативності ХХІІІ чемпіонату. Рекорд, який скоріш за все побитий не буде.

Втім господарі майданчика не полишатимуть спроб перемогти з якомога більшим рахунком. Проте за саму перемогу ще потрібно буде повоювати. Харків’яни навряд чи зможуть привезти до столиці оптимальний склад, але й у такому стані списувати їх з рахунків зовсім не варто.

Головним героєм поєдинків, якщо не в ігровому плані, то в емоційному, має стати Віталій Литвиненко. В день першого матчу живій легенді українського хокею виповниться 45 років! Партнери зроблять усе можливе, щоб поздоровити старшого товариша перемогою.


Вас може зацікавити