Анонс матчів 7-8 жовтня

Завтра у Харкові поєдинком між «Юністю» та «Дженералз» відкриється третій ігровий тиждень в національному чемпіонаті. До вашої уваги анонс перших двох матчів туру.

«Юність» (Харків) – «Дженералз» (Київ)

7-8 жовтня 2015 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Транкоробудівників, 55-Б)

Початок матчів о 16:30 та 18:30

Он-лайн


«Дженералз» їде до першої столиці України у піднесеному настрої після двох перемог над іншою харківською командою – «Витязем». З огляду на це перспективи «Юності» у матчах проти одного із лідерів змагання виглядають достатньо сумнівними. Але шанси на здобуття очок у команди Валерія Пляшешника неодмінно будуть.

В першу чергу господарі сподіваються на недоналаштованість опонентів. Як може зіграти «Юність», якщо на неї не налаштуються, команда продемонструвала у повторних матчах із «Витязем» та «Рапідом». І хоча в обох випадках молоді харків’яни залишились без очок, потенціал команди було помітно неозброєним оком.

Власне налаштувати належним чином своїх підопічних на «Юність» для Вадима Шахрайчука буде нелегким завданням. Надто переконливими вийшли перемоги «генералів» над «головною» харківською командою. Тим більше, що до Харкова точно не поїдуть травмований Дмитро Толкунов, а також Олексій Мадера, який продовжить виступи в чемпіонаті у складі «Рапіда». Є питання щодо функціонального стану й кількох інших гравців.

У «Юності» ж навпаки – з’явилося підсилення. Із «Витязя» до команди Валерія Пляшешника переходять Сергій Алексанян-Петрович та Михайло Геворкян.

Втім на папері, звісно, якщо не трапиться нічого надзвичайного, «Дженералз» мають одноособово очолити турнірну таблицю, а «Юність» відкласти питання здобуття перших очок в чемпіонаті до наступних турів.


Вас може зацікавити