Анонс матчів 29-30 листопада

З огляду на день пам’яті жертв голодомору матчі між «Донбасом» та ХК «Кременчук» відбудуться в неділю та понеділок. Так як «Компаньйон» та «Білий Барс» свої матчі вже зіграли, а подвійна київсько-харківська дуель відбудеться наприкінці грудня, максимальна концентрація уваги вітчизняних уболівальників буде прикута до двобою претендентів на чемпіонський титул.

До вашої уваги анонс матчів «Донбас» – ХК «Кременчук».

«Донбас» (Донецьк) – ХК «Кременчук» (Кременчук)

29-30 листопада 2015 року

Арена «Альтаїр» (м. Дружківка, вул. Севастопольська, 5)

Початок обох матчів о 18:00

Он-лайн

Відеотрансляція


У Дружківці відбудуться центральні поєдинки кінцівки календарного року. Чинний лідер національного чемпіонату – донецький «Донбас» – прийматиме хокейний клуб «Кременчук».

До райцентру Донецької області команда Дмитра Підгурського завітає після серії важких поєдинків. В національному чемпіонаті помаранчево-білі обмінялися перемогами з тодішнім лідером змагання – «Дженералз», а минулими вихідними команда дебютувала у третьому раунді Континентального кубку. Тож з одного боку гості перебувають у хорошому конкурентному ігровому тонусі, але з іншого боку постає питання фізичної та моральної готовності гравців.

«Донбас» за цей же період часу провів значно менше матчів, та й серйозного спротиву від «Рапіда» чи «Білого Барсу» не відчув. Цілком прогнозовано, що саме фактор свіжості донеччан повністю нівелює перевагу «Кременчука» у командній та індивідуальній швидкості.

Якщо торкнутися кадрових питань, у господарів на днях відбулося поповнення в задній лінії. Праворукий росіянин казахстанського походження Євген Горбань має додати глибини складу донеччанам. Тим більше, що більше тижня тому «Донбас» розстався із захисником Олександром Боєвих.

У «Кременчука» ж кадрові новини не з найприємніших. Михайло Шевчук досі відчуває дискомфорт у коліні (що втім не завадить йому зіграти, проте напевне змусить робити ще одну операцію), а Юрій Петранговський ще не встиг залікувати травму, отриману в матчі проти солігорського «Шахтаря».

До речі, обидва виконавці свого часу перебували у системі донецького «Донбасу», захищаючи кольори «Молодої Гвардії». При цьому Шевчук нерідко виконував роль «лімітчика» у матчах основної команди. Також у системі «Донбасу» свого часу перебували Павло Акимов, Ілля Коренчук та Володимир Романенко. В свою чергу Володимир Чердак та Сергій Кузьмік минулого сезону були лідерами «Кременчука» і допомогли команді з Полтавщини вибороти срібні нагороди національного чемпіонату.

Команди провели чотири поєдинки між собою. Два матчі відбулося в рамках Donbas Open Cup у вересні цього року (1:5 та 6:0), ще два матчі припали на другий тур національного чемпіонату (4:1 та 2:3). В двох випадках «Донбас» перемагав дуже переконливо, в інших двох матчах Дмитро Підгурський знаходив ефективну протидію більш досвідченим суперникам.

Як буде цього разу?


Вас може зацікавити