Анонс матчів 27-28 листопада

У п’ятницю матчем між столичним «Компаньйоном» та білоцерківським «Білим Барсом» розпочнеться дев’ятий тур національного чемпіонату.

До вашої уваги анонс цих поєдинків.

«Компаньйон» (Київ) – «Білий Барс» (Біла Церква)

27-28 листопада 2015 року

«Льодова арена» (м. Київ, вул. Шалет, 6)

Початок матчів о 18:15 та 14:45

Он-лайн


Черговий ігровий тур, який буде одним із найбільш розтягнених у часі, відкриється матчами у столиці, де «Компаньйон» прийматиме «Білий Барс».

На початку сезону «Компаньйон», «Білий Барс» та харківська «Юність» розглядалися фахівцями у якості команд одного рівня, які займатимуть останні три позиції в турнірній таблиці. Втім хід чемпіонату показав, що колектив Костянтина Буценка не лише виділяється серед решти, а й цілком може претендувати на місце у четвірці найкращих.

Тому й не дивно, що білоцерківська команда прибуде на вулицю Шалет у якості фаворита зустрічі. Перші матчі між цими колективами пройшли за переваги «барсів», а нещодавні поєдинки в рамках Юніорської хокейної ліги, де були задіяні багато гравців обох команд, лише підтвердили перевагу білоцерківців.

Основні надії господарів льоду пов’язані з юним голкіпером Микитою Петленком, який нинішнього сезону регулярно виступає у ролі рятівника столичної команди. «Барси» ж після шестиматчевої серії поразок (п’ять із яких були із сухим рахунком) цілком можуть розраховувати на поповнення очкової скарбнички.


Вас може зацікавити