Анонс матчів 20-21 листопада

Майбутній уїк-енд стане туром дербі в національному чемпіонаті. У Харкові силами поміряються місцеві «Юність» та «Витязь». В Києві сильнішого визначатимуть «Компаньйон» та «Рапід», а в Білій Церкві «Донбас» екзаменуватиме місцевий «Білий Барс», який ще два сезони тому був фарм-клубом донеччан в національному чемпіонаті.

До вашої уваги анонс матчів 20-21 листопада в чемпіонаті України.


«Білий Барс» (Біла Церква) – «Донбас» (Донецьк)

20-21 листопада 2015 року

Арена «Білий Барс» (м. Біла Церква, вул. Молодіжна, 36)

Початок матчів о 19:00 та 13:00

Он-лайн

Відеотрансляція

Донецький «Донбас» їде до найбільшого райцентру Київської області за двома перемогами, які дозволять команді Анатолія Степанищева повернутись на першу сходинку турнірної таблиці, яку донеччани втратили після поразки від «Дженералз».

Завдання у команди Костянтина Буценка дуже непросте: окрім стримування найкращої атаки чемпіонату «барси» вирішуватимуть питання розкриття оборони суперників. Востаннє «Донбас» пропускав ще 24 жовтня у матчі проти «Дженералз». При цьому у «Білого Барсу» в останніх матчах відчувається проблема з грою в атаці. Столичним «генералам» «барси» за кинути не змогли взагалі, а у матчі з «Витязем» в атаці виглядали не надто переконливо.

Також цікаво буде поспостерігати за грою Нікіти Буценка. Найкращий бомбардир національного чемпіонату буде виступати проти команди, яку очолює його батько Костянтин.

 

«Юність» (Харків) – «Витязь» (Харків)

20-21 листопада 2015 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчів о 17:45 та 15:30

Он-лайн


Від харківського дербі сенсацій ніхто не чекає. «Юність» продовжує програвати командам з верхньої частини турнірної таблиці з великими рахунками. Ось і у матчах проти «Витязя» вболівальники очікують чогось подібного. Тим більше, що команди Віталія Литвиненка набрала непоганий хід, вигравши останні чотири зустрічі.

Втім останнім часом у команди Вадима Радченка проводиться певна кадрова робота. До «Юності» приєдналися гравці, які не підійшли з різних причин «Витязю». Найбільше новачків у лінії нападу. А ось проблеми у обороні на останньому рубежі колективу нікуди не зникли. Це, власне, й призводить до великої кількості пропущених шайб.

Додатковим стимулом перед майбутніми матчами для гравців «Юності» є можливість продемонструвати всі свої найкращі якості і отримати запрошення до «Витязя», де і забезпечення на іншому рівні, і амбіції серйозні.

 

«Компаньйон» (Київ) – «Рапід» (Київ)

20-21 листопада 2015 року

«Льодова арена» (м. Київ, вул. Шалетт, 6)

Початок матчів о 20:00 та 14:15

Он-лайн


Своє дербі буде і в Києві. «Компаньйон», який ледь не відібрав очки у «Витязя», спробує довести наявність прогресу у грі команди у матчах проти «Рапіда».

Для команди Олега Ісламова ці поєдинки – чи не найкращий час взяти перші очки в чемпіонаті з 3 жовтня. Після двох перемог над «Юністю» на вболівальників «Рапіда» чекали одні розчарування. Допоможуть «Рапіду» й гравці, які відбули дискваліфікацію за масову бійку у матчі проти «Донбасу».

Господарі льоду як і раніше будуть розраховувати на вдалу гру Микити Петленка та подвиги ланки Артема Шиманського в атаці. У матчах проти «Витязя» 16-річний нападаючий разом із партнерами виглядав досить переконливо. Втім у найближчих матчах не буде факту недооцінки суперника і за Чорним, Шиманським та компанією «зелені» будуть наглядати як слід.


Вас може зацікавити