Анонс матчів 17 лютого

Після лютневої міжнародної паузи та виступів збірних команд відновлюються баталії в рамках чемпіонату України. 21-й ігровий тур чемпіонату України. Лідер чемпіонату – «Донбас» – завітає в гості до харківської «Юності». Хокейний клуб «Кременчук» протестує міць «Білого Барсу». «Рапід» та «Компаньйон» у очному поєдинку посперечаються за шосту позицію, а у центральному матчі ігрового дня «Дженералз» прийматимуть іншого вірогідного учасника плей-офф «Витязь».

До вашої уваги анонс матчів 21 туру національного чемпіонату.

 

ХК «Кременчук» (Кременчук) – «Білий Барс» (Біла Церква)

17 лютого 2016 року

Арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчу о 13:00

Відеотрансляція

Он-лайн


Перший матч в турі розпочнеться у Кременчуці, де місцевий хокейний клуб буде екзаменувати «Білий Барс» із Білої Церкви. Частина гравців команди господарів гратимуть на фоні втоми після олімпійського кваліфікаційного турніру. При цьому під питанням залишається участь у матчі центрального нападаючого першої ланки Севастьяна Карпенка, який догравав турнір в Японії на уколах.

Втім глибина складу та запас міцності мають зіграти на користь «Кременчуку». Тим більше, що «барси» за підсумками завершення трансферної кампанії втратили ключового гравця лінії захисту – Дениса Хоніна. Зважаючи на кількісні та якісні проблеми білоцерківської команди в лінії оборони, шанси в атаці у господарів будуть періодично виникати.

Але без бою підопічні Костянтина Буценка теж не здадуться. У попередніх матчах проти «Кременчука» «барси» хоч і не набрали очок, проте в чотирьох попередніх матчах відзначились у воротах «помаранчево-білих» п’ять разів. При цьому лише одного разу білоцерківці пропустили у свої ворота більше десяти шайб.

 

«Рапід» (Київ) – «Компаньйон» (Київ)

17 лютого 2016 року

Палац спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)

Початок матчу о 15:00

Он-лайн


Один із найцікавіших матчів туру відбудеться на льоду київського Палацу спорту. У цьому матчі обидві команди сперечаються за шосту позицію в турнірній таблиці. У попередніх чотирьох матчах київські колективи поділили між собою очки.

Цікаво, що в матчах першого туру «Рапід» та «Компаньйон» очолювали інші наставники – Олександр Хміль та Олександр Сеуканд відповідно. А вже у протистояннях другого кола із командами працювали Олег Ісламов та Євген Аліпов.

Що ж до фаворита звітного матчу, то шанси «Компаньйона» виглядають більш перспективно. По-перше, команда Аліпова зараз перебуває на непоганому ходу, а по-друге, у «Рапіда» відбулися значні кадрові втрати. Компенсувати втрату Єловікова, Мацібори та інших один-єдиний Юрій Ігнатенко не зможе.

 

«Юність» (Харків) – «Донбас» (Донецьк)

17 лютого 2016 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчу о 16:00

Відеотрансляція

Он-лайн


Аутсайдер проти лідера. І сам статус учасників зустрічі, і міць команд говорять про те, що на полюсах турнірної таблиці за підсумками цього матчу змін не має відбутися.

Вболівальники донецької команди чекають на першу появу у червоно-чорній формі зіркового новачка донеччан – Віктора Шахворостова. Сам же Віктор, якщо дебютує у Харкові, то цілком зможе розраховувати на сприяння партнерів та відкриття персонального бомбардирського рахунку в українському чемпіонаті.

 

«Дженералз» (Київ) – «Витязь» (Харків)

17 лютого 2016 року

Палац спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)

Початок матчу о 19:00

Відеотрансляція

Он-лайн


Завершиться тур його центральним протистоянням. «Витязь», який у січні-лютому демонстрував доволі змістовну гру та нарешті відчув смак відібраних очок у команди з топ-3, на досягнутому зупинятись не хоче. Харків’яни їдуть до Києва із бажанням здобути двадцяту перемогу в чемпіонаті.

«Дженералз» такі наміри суперника зовсім не влаштовують, адже команда Вадима Шахрайчука веде відчайдушну боротьбу за першу сходинку в турнірній таблиці. На втрату очок «Донбасу» у Харкові розраховувати не варто, тож кияни мають зробити все належне аби уникнути неприємних сюрпризів.

Особливо цікаво буде спостерігати за діями гравців національної збірної у складі «генералів». Відкритим залишається питання і по воротареві, який розпочинатиме матч у рамці воріт киян. З одного боку, Едуард Захарченко має статус основного та чудово проявив себе у Саппоро. Проте з іншого боку 20-річний воротар провів три матчі за чотири дні після чого здійснив майже добовий переліт до України. Не позначитися ці фактори на функціональному стані голкіпера не могли.

Очікуємо також і на дебют захисників-новачків обох команд: «генерала» Дениса Хоніна, який вже раніше виступав за «Дженералз», та «витязя» Ярослава Кобизєва, покликаного додати глибини захисту харків’ян.


Вас може зацікавити