Анонс матчів 15-17 жовтня

Завтра у Києві розпочинаються матчі четвертого ігрового туру національного чемпіонату. Якщо в матчах, які відбудуться на льоду Палацу спорту у Києві («Рапід» – ХК «Кременчук» та «Дженералз» – «Компаньйон») з фаворитами все зрозуміло, то у Білій Церкві та особливо у Харкові рівень інтриги дуже високий.

До вашої уваги анонс матчів чемпіонату України 15-17 жовтня 2015 року.

 

«Рапід» (Київ) – ХК «Кременчук» (Кременчук)

15-16 жовтня 2015 року

Палац Спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)

Початок матчів о 15:00

Квитки

Он-лайн


Схоже, що хокеїсти київського «Рапіда» вже звикли до того, що їм доводиться відкривати ігровий тур. Ці матчі закінчувалися перемогами команди Олександра Хміля.

Проте цього разу суперник у «Рапіда» – не подарунок. Хокейний клуб «Кременчук» є не лише претендентом на медалі найвищого ґатунку, а й доводить свої претензії на справі. Зокрема, минулого туру підопічні Дмитра Підгурського без проблем здолали «Білий Барс». Що ж до «Рапіда», то хокеїсти цієї команди намагаються забути попередній тур якомога швидше – такої преваги «Витязя» не чекали навіть найвідданіші прихильники харківського клубу.

Для команди Олександра Хміля ці матчі – шанс реабілітуватися за провал у Харкові. Реабілітуватися в першу чергу якістю гри. Здобути ж позитивний результат (читай, очки) у матчах проти «Кременчука» буде вкрай складно.

 

«Дженералз» (Київ) – «Компаньйон» (Київ)

15-16 жовтня 2015 року

Палац Спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)

Початок матчів о 19:00

Квитки

Он-лайн

Відео-трансляція


Якщо для дубля «генералів» нинішній тур стане справжнім випробуванням, то основа київського клубу другий тур поспіль виглядає однозначним фаворитом свого матчу. «Компаньйон», звісно, може принести неприємний сюрприз, але перемогти «Дженералз» у їх нинішньому стані команді Олександра Сеуканда буде майже нереально.

В цьому плані красномовними були матчі «Компаньйона» проти «Донбасу», в яких кияни не мали жодного шансу на успіх. Ось і в цих матчах у гостей головним завданням буде виглядати якомога гідніше.

Не будемо забувати також і про фактор ринку. Гравці «Компаньйона», безперечно, хочуть в майбутньому потрапити до провідних клубів, тож кращого шансу зарекомендувати себе навіть не придумаєш.

 

«Білий Барс» (Біла Церква) – «Юність» (Харків)

16-17 жовтня 2015 року

Алена «Білий Барс» (м. Біла Церква, вул. Молодіжна, 36)

Початок матчів о 19:00 та 13:00 відповідно

Он-лайн


Господарі льоду будуть фаворитами у матчі проти головного аутсайдера чемпіонату. Але на відміну від ХК «Кременчук» та «Дженералз» перевага «Білого Барсу» над суперником не є тотальною.

Білоцерківські хокеїсти мають перевагу у воротарській лінії та функціональній готовності. А ось у решті компонентів команди приблизно рівні. Михайло Геворкян та Сергій Алексанян-Петрович здатні створити проблеми білоцерківському захисту, а Микита Хмель здатен відіграти поєдинок на високому рівні.

Якщо «Юності» не подобається її місце в турнірній таблиці, то очки необхідно набирати саме в матчах порти команді калібру «Білого Барсу».

 

«Витязь» (Харків) – «Донбас» (Донецьк)

16-17 жовтня 2015 року

Арена «Айс-Холл» (м. Харків, вул. Героїв праці, 9)

Початок матчів о 20:00

Он-лайн


Центральні матчі уїк-енду закриватимуть програму туру. І за амбіціями, і за турнірним положенням саме поєдинки у Харкові викликають найбільший інтерес.

Господарі неприємно оступилися у Києві і готові довести небезпідставність посягань на медалі чемпіонату. «Донбас» теж вже зазнав очкових втрат і зробить усе можливе, щоб не пустити у відрив хокеїстів «Дженералз» перед очним протистоянням.

Донецькому клубу у матчах проти «Витязя» можуть допомогти новачки команди Ілля Докшин, якого очікують побачити у першій ланці поруч із Денисом Кочетковим та Сергієм Варламовим, а також голкіпер Євген Царегородцев.

Але у «Витязя» достатньо кваліфікованих виконавців, які можуть не просто дати бій 3-разовому чемпіону України, а й реально поборотися за очки.

Окрема інтрига у матчі – чи зможе «Донбас» продовжити претендувати на оновлення рекорду національних чемпіонатів за кількістю пропущених шайб у стартових турах. Нагадаємо, що найкращим результатом є 9 пропущених шайб «Беркута» у 10 матчах. Наразі у «Донбасу» 6 шайб після 6 ігор.


Вас може зацікавити