Анонс матчів 13-15 листопада

З п’ятниці по неділю в чемпіонаті України відбудуться ще шість поєдинків. Харківський «Витязь» завітає в гості до «Компаньйона», «Рапід» пройде екзаменування «Донбасом», а «Дженералз» спробує здобути шість очок у Білій Церкві.

До вашої уваги анонси матчів 13-15 листопада.

«Білий Барс» (Біла Церква) – «Дженералз» (Київ)

13-14 листопада 2015 року

Арена «Білий Барс» (м. Біла Церква, вул. Молодіжна, 36)

Початок матчів о 19:00 та 13:00 відповідно

Он-лайн


Центральні матчі заключного туру першого кола відбудуться у Білій Церкві, де місцевий «Білий Барс» спробує зачепитися за очки у протистоянні із віртуальним лідером чемпіонату.

Підопічні Костянтина Буценка втратили очки у матчі проти основного конкурента у боротьбі за четверту позицію. Втрата ще шести очок з великою долею вірогідності може призвести до втрати місця у зоні плей-офф. Тому білоцерківці будуть битися до кінця.

Для «Дженералз» же важливо не лише повернути собі лідерство в турнірній таблиці та уникнути очкових втрат, а й максимально зберегти сили перед виїздом до Кременчука. Нагадаємо, що через участь ХК «Кременчук» в Континентальному Кубку лідери змагання зустрінуться в понеділок на Полтавщині.

Саме в цьому й криється основна загроза для киян. Вадим Шахрайчук, тримаючи у голові матчі проти основного конкурента, захоче максимально зекономити сили своїх підопічних, чим у свою чергу можуть скористатися «барси».

Напередодні матчів у складі столичного клубу відбулися зміни у складі. Склад команди поповнили захисники Олександр Боєвих (перейшов з «Донбасу») та учасник юніорського чемпіонату світу у складі збірної України Юрій Шпак. Вони зайняли місця Владислава Андрєєва та Олександра Порупи, які перейшли до «Рапіду». Втім головним новачком колективу має стати топовий український захисник Олександр Побєдоносцев, який вже відновився від травми та чекає підтвердження щодо оформлення свого трансферу.

 

«Компаньйон» (Київ) – «Витязь» (Харків)

13-14 листопада 2015 року

«Льодова арена» (м. Київ, вул. Шалетт, 6)

Початок матчів о 20:00 та 15:00 відповідно

Он-лайн


Востаннє харківський «Витязь» перемагав у Києві ще 14 березня 2015 року. Тоді підопічні Євгена Гладченка у неймовірному протистоянні перемогли «АТЕК» із рахунком 7:6. Щоправда, із героїв того матчу у складі «Витязя» залишились лише Руслан Максименко, Олексій Лазаренко, Дмитро Ісаєнко та Артем Кобіков, який тоді став автором переможної шайби.

У «Компаньйона» ж гравців, які раніше брали участь в національному чемпіонаті взагалі катма. Тому для тренерського штабу киян і особливо для голкіперів команди майбутні поєдинки стануть черговим серйозним випробуванням.

«Витязю» конче необхідно здобувати шість очок у матчах проти «Компаньйона» для того аби наздогнати й, цілком можливо, випередити «Білий Барс» у боротьбі за четверту сходинку.

Для «Компаньйона» навіть поразка з невеликим рахунком може розглядатися як успіх, а кожне здобуте очко взагалі стане в один ряд з перемогою.

 

«Донбас» (Донецьк) – «Рапід» (Київ)

14-15 листопада 2015 року

Арена «Альтаїр» (м. Дружківка, вул. Севастопольська, 5)

Початок обох матчів о 13:00

Он-лайн

Відео-трансляція


Олегу Ісламову не позаздриш. Щойно досвідчений наставник очолив «Рапід», як у команди волею календаря випала не найприємніша серія поєдинків проти головних претендентів на чемпіонство. Ось і цього разу столичному колективу важко буде розраховувати на очки у матчах проти триразового чемпіона України.

«Рапід» перед виїздом до Дружківки отримав підсилення у вигляді Владислава Андрєєва та Олександра Порупи. «Донбас» же на заміну Євгена Тимченка та Олександра Боєвих повернув до свого складу Євгена Нікіфорова, який минулого сезону спробував свої сили у трьох різних російських лігах.


Вас може зацікавити