Анонс матчів 1 лютого

В перший день лютого відбудуться чотири матчі 19-го туру національного чемпіонату. Розпочнеться тур із матчу «Юність» – «Білий Барс», а за три години на цій же арені розпочнеться центральний матч ігрового дня, в якому «Витязь» змагатиметься із хокейним клубом «Кременчук».Обидва матчі у Харкові можуть мати вирішальне значення для визначення четвертого учасника другого етапу. Наразі перевага «Витязя» над «Білим Барсом» складає десять очок. Збільшення цього відриву може мати незворотній характер.

Лідери чемпіонату перед очним протистоянням розімнуться на київських командах: «Дженералз» зіграє з «Рапідом», а «Донбас» зустрічатиметься із «Компаньйоном».

До вашої уваги анонс матчів 19-го туру чемпіонату України з хокею.

 

«Юність» (Харків) – «Білий Барс» (Біла Церква)

1 лютого 2016 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчу о 14:30

Он-лайн


Харківська «Юність» повільно проте впевнено виходить із кризи. У першому місяці нового року Вадим Радченко нарешті довів логічність та закономірність своєї появи на тренерському містку «синіх». Нарешті розігралися ті, на кого у Харкові покладали великі надії. Сергій Алексанян-Петрович в останньому матчі перетнув рубіж у 10 закинутих шайб за «Юність», Олександр Томашук міцно забронював за собою місце стартового голкіпера, а Роман Пантелеймонов, Денис Савченко і Артем Воробйов доводять, що вони є гравцями дуже пристойного рівня.

Для «Білого Барсу» січень вийшов не таким плідним. Так, команда здобула «свої» очки у матчах проти «Рапіда» та «Компаньйона». Але якість гри і те напруження, з яким «барсам» давалися перемоги викликало дуже багато запитань щодо готовності «чорно-білих» вирішувати завдання виходу до плей-офф.

До речі у контексті боротьби за вихід до плей-офф «Юність» спробує допомогти «Витязю». Поразка «барсів» у матчі в Харкові практично зніме питання щодо складу учасників другого етапу чемпіонату.

Ще один факт викликає цікавість: «Юність» виграла лише один матч в основний час (технічну перемогу над «Витязем» не рахуємо), «Білий Барс» же 1 лютого може здобути вже 15 перемогу.

 

«Витязь» (Харків) – ХК «Кременчук» (Кременчук)

1 лютого 2016 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчу о 17:45

Відеотрансляція

Он-лайн


Центральний матч ігрового дня відбудеться у Харкові. «Витязь», який перебуває у хорошій формі, спробує переграти ХК «Кременчук», який знаходиться на піднесенні після перемоги над лідером чемпіонату.

Харків’яни вже тривалий час наближаються до своєї першої перемоги над представниками лідируючої трійки. Цілком можливо, що саме у цьому поєдинку вболівальники стануть свідками сенсаційного результату. Втім «Кременчук» не для того перемагав «Донбас», щоб втратити здобуте у наступному матчі.

Успіх до господарів може прийти з використанням зброї суперника – контратак. Підопічні Дмитра Підгурського є безумовно найкращою контратакувальною командою чемпіонату, проте у позиційних атаках «помаранчево-білі» почувають себе не дуже впевнено. У «Витязя» ж є гравці, які одним пасом можуть розрізати всю оборону противника.

Гостям же нічого не слід вигадувати – достатньо просто зіграти у свій хокей. Особливістю матчу буде протистояння Богдана Піддубного та Віталія Муля своїй колишній команді. Обидва захисники спробують довести, що на Полтавщині поспішили з їх відрахуванням з команди.

 

«Донбас» (Донецьк) – «Компаньйон» (Київ)

1 лютого 2016 року

Арена «Альтаїр» (м. Дружківка, вул. Севастопольська, 5)

Початок матчу о 18:00

Відеотрансляція

Он-лайн


Після втрати лідерства донецький «Донбас» буде зганяти злість на «Компаньйоні». Кияни не можуть відзначитися вже у двох матчах поспіль і ця серія цілком може продовжитися в Дружківці.

Сергій Бабинець у цьому матчі намагатиметься повторити досягнення свого партнера по ланці – Нікіти Буценка – здобути 100 очок за результативність в чемпіонаті.

Що ж до «Компаньйона», то питання поповнення очкового багажу з дуже великою долею вірогідності буде відкладено до 20 туру, коли кияни прийматимуть на власному льоду «Юність».

 

«Дженералз» (Київ) – «Рапід» (Київ)

1 лютого 2016 року

Палац спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)

Початок матчу о 19:00

Он-лайн


Внутрішньоклубні дербі хоч і мають особливий підтекст, проте інтригою ніколи не сповнені. Ось і цього разу ніхто не сумнівається у перемозі лідера чемпіонату.

«Дженералз», не зважаючи на помітний брак командної швидкості, в останніх матчах виглядають доволі солідно. Команда Вадима Шахрайчука матч проти одноклубників скоріш за все розглядатиме виключно як підготовку з підвищеною відповідальністю до гри у Дружківці.

Перед міжнародною паузою та Олімпійським кваліфікаційним турніром «генерали» воліють перебувати на вершині турнірної таблиці, тому втрата очок, а особливо у матчах проти команд нижньої частини турнірної таблиці, просто недопустима.


Вас може зацікавити