Анонс матчів 1-8 грудня

Десятий тур національного чемпіонату буде доволі розтягненим у часі. Відкриють ігровий тиждень претенденти на четверту позицію «Витязь» та «Білий Барс». Продовжиться все матчами у Києві між «Компаньйоном» та «Кременчуком». Далі акцент знову буде зміщено в бік Харкова, де «Юність» прийматиме лідера чемпіонату – «Донбас». А завершиться тур столичним дербі між «Дженералз» та «Рапідом».

До вашої уваги анонс матчів десятого туру національного чемпіонату.

 

«Витязь» (Харків) – «Білий Барс» (Біла Церква)

1-2 грудня 2015 року

Арена «Салтівський Лід» (м. Харків, пр. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчів о 17:30 та 12:00

Он-лайн

Відеотрансляція


Центральні матчі десятого туру відбудуться у Харкові, де «Витязь» спробує захистити свою четверту позицію від посягань «Білого Барсу».

Інтрига у боротьбі за місце у зоні плей-офф закрутилася ще більше після того, як із харківського колективу було знято 3 очка. Нині «барси» відстають від команди свого колишнього капітана Віталія Литвиненка лише на одне очко.

Господарі двічі перемогли у Білій Церкві і, безперечно, будуть фаворитами і в найближчих матчах. Втім заперечити той факт, що білоцерківська команда додає від матчу до матчу теж не можна. Цілком можливо, що цього разу «Білий Барс» не задовольниться одним очком, яке команда здобула в матчах проти «Витязя» у першому колі.

Але й харків’яни в останніх матчах набрали непоганий хід. Роман Сальников з Олексієм Лазаренком переживають другу молодість. Павло Большаков та Єгор Посєвін нарешті почали на справі підтверджувати статус лідерів колективу. А екс-гравець ХК «Кременчук» Богдан Піддубний, якого харків’яни дозаявили напередодні, без сумнівів додасть міцності не надто надійній обороні «Витязя».

Костянтин Буценко в свою чергу розуміє, що у випадку двох поразок в найближчих матчах, «барси» можуть задалеко відпустити «Витязь». А шансів наздогнати харків’ян буде не так вже й багато.

Важливість цих матчів зрозуміла обом командам. Тому очікуємо якісного та видовищного хокею.

 

«Компаньйон» (Київ) – ХК «Кременчук» (Кременчук)

2-3 грудня 2015 року

«Льодова арена» (м. Київ, вул. Шалетт, 6)

Початок матчів о 18:15 та 16:45

Он-лайн


Після двох поразок у Дружківці хокейний клуб «Кременчук» мав лише один день паузи перед візитом до столичного «Компаньйона». Проте цей факт не повинен завадити підопічним Дмитра Підгурського здобути шість очок у найближчих матчах.

З великою долею вірогідності більше ігрового часу отримають гравці, які перебувають у команді з Полтавщини не на провідних ролях. По-перше, суперник дозволяє йти на подібний ризик, а по-друге, рольові виконавці провели не так багато ігрового часу в матчах проти «Донбасу», тому вони банально свіжіші за інших гравців.

У «Компаньйона» єдиний шанс на успіх – невміння суперників грати у позиційному нападі. А якщо при цьому черговий кураж впіймає Микита Петленко, то кияни можуть попити крові срібному призеру попереднього чемпіонату.

Втім клас гравців «Кременчука» значно вищий за опонентів, тому, скоріш за все, глядачі стануть свідками чергових перемог лідерів над аутсайдерами.

 

«Юність» (Харків) – «Донбас» (Донецьк)

4-5 грудня 2015 року

Арена «Салтівський Лід» (м. Харків, пр. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчів о 17:45 та 15:30

Он-лайн


Ще більш однозначно все виглядає у матчах між «Юністю» та «Донбасом».

Господарі льоду ніяк не вийдуть із затяжного піке, куди команда потрапила ще на початку листопада. До речі, падіння «Юності» (як у плані результатів, так і в плані якості гри) розпочалося матчами проти «Донбасу». Можливо, у матчах проти «Донбасу» воно й завершиться. Після міжнародною паузи та молодіжного чемпіонату світу харків’яни прийматимуть «Білий Барс», де й спробують зачепитися за очки.

Для Анатолія Степанищева матчі проти «Юності» – шанс перевірити у дії рольових гравців та награти нові зв’язки. Головною інтригою матчів стане протистояння Сергія Бабинця та Нікіти Буценка за лідерство у рейтингу бомбардирів чемпіонату.

 

«Дженералз» (Київ) – «Рапід» (Київ)

7-8 грудня 2015 року

Палац спорту (м. Київ, пл. Спортивна, 1)

Початок обох матчів о 19:00

Он-лайн

Відеотрансляція


Завершить тур столичне дербі між «Дженералз» та «Рапідом». Надзвичайної інтриги від цих матчів (в тому числі й з огляду на результати ігор між цими командами у першому колі) ніхто не очікує.

Господарі льоду провели менше матчів за своїх прямих конкурентів, проте залишаються віртуальними лідерами змагання. Завдання команди Вадима Шахрайчука на ці матчі – зберегти цей статус.


Вас може зацікавити