Андрій Савченко продовжить роботу з молодіжною збірною

Про це стало відомо за підсумками роботи виконавчого комітету Федерації хокею України.

За продовження роботи Андрія Савченка з командою виступив віце-президент, куратор молодіжної збірної команди України Сергій Левцов.

«У Андрія Миколайовича є серйозний досвід роботи зі збірними командами саме цієї вікової категорії, врахував свої помилки та прорахунки і готовий вирішувати з командою поставлені завдання. Мене вражає його робота з молодими хокеїстами, він завжди знаходить до них правильний підхід. Тому я рекомендую дати можливість Андрієві Савченку продовжити роботу з молодіжною збірною командою України», – заявив Сергій Левцов.

Андрій Савченко працював з молодіжною збірною на чемпіонаті світу 2016 року, а до цього два роки очолював юніорську збірну. Тренер подякував членам виконкому за довіру та поділився своїм баченням комплектації команди на чемпіонат світу.

«Щороку наша збірна зіштовхується з одними й тими ж проблемами. Ми, зазвичай, наймолодша команда на турнірі і так, скоріш за все, буде й цього разу. Зараз хокей розвивається у багатьох регіонах України і скоро вибір кандидатів буде ширшим. Але для цього потрібен час. Орієнтуватися під час комплектації команди будемо на гравців внутрішнього чемпіонату, але будемо залучати виконавців з Європи та Північної Америки. Найважливіше, що кандидати мають ігровий досвід, а всі матчі за їх участю є доволі напруженими», – резюмував Андрій Савченко.

Нагадаємо, що молодіжна збірна команда України виступатиме на чемпіонаті світу в угорському Будапешті. Суперниками нашої команди будуть однолітки із Угорщини, Польщі, Великобританії, Словенії та Італії.


Вас може зацікавити