Звернення Федерації хокею України

Шановні колеги, тренери, керівники спортивних шкіл!

Шановні батьки юних спортсменів!

Україна відмітила 25-річчя своєї незалежності. За цей період було багато чого заплановано, зроблено і досягнуто, у тому числі, у спортивній галузі.

На найближчу перспективу перед нами стоять складні завдання. Вирішити їх можна тільки об’єднавши зусилля всіх учасників спортивного життя: власників та інвесторів хокейних клубів, керівного та тренерського складу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, безпосередніх учасників змагань усіх вікових груп і їх батьків.

Минулий хокейний сезон надав можливість спеціалістам подивитися на наш найближчий спортивний резерв. Молоді хокеїсти отримали шанс змагатися із досвідченими спортсменами. І позитивний результат був, без сумніву, отриманий, про це свідчать результати виступів юніорської та молодіжної збірних команд України. Молоді гравці набули неоціненний досвід та змогли гідно виступити на міжнародній арені. Чоловіча збірна команда України, основу якої складали представники команд національного чемпіонату, виборола перемогу на чемпіонаті світу в Хорватії.

Наразі національний чемпіонат країни – це основна змагальна база підготовки гравців для збірних команд України, адже переважна більшість кандидатів виступає саме в національному чемпіонаті.

Враховуючи соціально-економічні та спортивні завдання, що стоять перед нами у цей час, Федерація хокею закликає усіх учасників хокейного життя зосередитися на розвитку та посиленні конкурентоздатності саме внутрішніх чемпіонатів, які проводяться як серед професійних, так і серед дитячо-юнацьких команд.

Наша національна спортивна свідомість має стати  вагомим стимулом  на шляху до майбутніх перемог !


Вас може зацікавити