Зміни в результатах матчів чемпіонату U12

На підставі даних спортивного порталу змагань Федерація хокею України провела  додаткову перевірку, щодо встановлення правильних дат народження деяких гравців, які беруть участь у чемпіонаті України серед спортсменів 2003 року народження. Зокрема перевірено інформацію щодо гравця команди “Придніпровськ” м. Дніпррпетровськ  Зосімова Ростислава Борисовича. У ході перевірки встановлено наступне.

Відповідно до листа від 23.12.2014 №12/4476 управління освіти Дніпропетровської міської ради та доданої копії свідоцтва про народження І-КИ № 137340 від 16.10.2001 Зосімов Ростислав Борисович народився 20 вересня 2001 року в  місті Дніпропетровську і на даний час є учнем 8-Б класу комунального закладу освіти середньої загальноосвітньої школи  №91 м. Дніпропетровська.

Документи, що засвідчують особу спортсмена подані командою “Придніпровськ” при заявці Р. Зосімова  для участі у чемпіонаті України неправдиві, а інформація, що міститься в цих документах не відповідає дійсності.

З урахуванням результатів перевірки виконавча дирекція Федерації вирішила заборонити Р. Зосімову подальшу участь в іграх чемпіонату України серед юнаків 2003 р.н., виключивши його  зі складу учасників змагання.

Відповідно до п. 2 ст. 22 Регламенту змагання результати матчів команди “Придніпровськ”, що відбулися за участю гравця Р.Зосімова, а саме

№ 5-6           “Придніпровськ” – “Патріот”;

№ 15-16       “Придніпровськ” – “Білий Барс” (м. Біла Церква);

№ 21-22       “Крижинка” –  “Придніпровськ”;

№ 27-28       “Донбас” –  “Придніпровськ”

анульовані. У цих матчах команді “Придніпровськ” зараховано технічні -:+ поразки, а командам-суперницям технічні перемоги.


Вас може зацікавити