Зміни у складах команд чемпіонату України серед жінок

Напередодні старту четвертого туру чемпіонату України серед жіночих команд команди-учасниці змагання внесли зміни до своїх заявочних списків.

«Дніпровські Білки» поповнили свій склад двома нападаючими. Новачками команди стала 29-річна Марина Савранська та 41-річна представниця Канади Кімберлі Браско. Разом із тим до тренерсько-адміністративного штабу колективу увійшли тренер воротарів Станіслав Гаркуша та адміністратор Антон Лозовий.

Зміни у складі відбулися і у складі ще однієї команди з Дніпра – «Королев Дніпра». Замість відзаявленої Олени Ткаченко у складі «королев» виступатиме 24-річний гравець лінії атаки Христина Андрух.

Відразу чотирьох гравців дозаявила «Україночка». Разом з українськими хокеїстами – захисником Анною Веремчук та форвардом Юлією Вергілес – команду поповнили представниці Північної Америки. Це 25-річний захисник Келлі Енн Уілан (США) та 32-річний нападаючий Меган Харрісон.

Нагадаємо, що 4-й тур чемпіонату України серед жінок старту є сьогодні у Кременчуці. Першими на лід арени «Айсберг» о 18:00 вийдуть «Україночка» та «Дніпровські Білки». О 20:15 свій матч проведуть «Лавина» та «Королеви Дніпра».


Вас може зацікавити