Збірна України U18 доповнила заявку на ЧС двома хокеїстами

Тренерський штаб юнацької збірної України дозаявив на три заключних тури чемпіонату світу в дивізіоні 1А ще двох хокеїстів – оборонця київського «Сокола» Микиту Полоницького і нападника Данила Березу, який теж є вихованцем «Сокола», а попередній сезон провів у канадській Pacific Junior Hockey League.

Таке рішення тренерський штаб прийняв, коли стало відомо, що оборонець Микола Косарєв і нападник Гавриїл Сімчук, які пройшли всі збори і зараз знаходяться в Анже, не встигнуть відновитися від простудного захворювання.

Микита Полоницький теж відпрацював з командою всі збори і після оголошення неповної заявки залишився в Анже в статусі резервіста. Цікаво, що Микита – єдиний представник чемпіонату України в складі юнацької збірної. Натомість Данило Береза перед стартом чемпіонату світу вже встиг повернутися додому і відповідно зараз отримав додатковий виклик.

Нагадаємо, що юнацька збірна України стартувала на чемпіонаті світу з перемоги над французами (3:2 Б) і поразки від данців (1:5). Попереду в нашої команди матчі проти угорців (26 квітня), казахстанців (27 квітня) і японців (29 квітня).

Титульний партнер юнацької збірної України – INNOVECS

Вас може зацікавити