Збірна України U17 зіграє проти юнаків «Вітковіце», «Риги», «Слована» та «Спарти»

Юнацька збірна України дізналася про своїх суперників на чеському турнірі до 17 років – Кубок Президента, який відбудеться з 5 по 7 серпня у Тршинці.

За підсумками жеребкування підопічні Олександра Бобкіна потрапили до групи з чеськими клубами «Вітковіце» (Острова), «Спарта» (Прага), латвійським ХК «Рига» та словацьким «Слованом» (Братислава). Усі матчі відбудуться на Mini Werk Arena.

До іншої групи, яка розігруватиме позиції на головному майданчику Werk Arena, жеребкування об’єднало разом: швейцарський «Давос», чеські «Енергію» (Карлови Вари), «Тршинець», «Маунтфілд» (Градець-Кралове) та австрійський «Ред Булл» (Зальцбурґ).

Перший ігровий день (5 серпня) у збірної України розпочнеться матчем проти «Вітковице» (12.00 – час київський), а фінішує двобієм проти ХК «Рига» (20.00).

Програма другого ігрового дня (6 серпня) включає для «синьо-жовтих» також дві зустрічі: Україна – «Слован» (9.30) та Україна – «Спарта» (15.00).

Зрештою, в заключний ігровий день (7 серпня) за підсумками групових виступів відбудуться матчі: за перше, третє, п’яте, сьоме та дев’яте місця. Фінал запланований на 14.00 за київським часом і в ньому схрестять ключки переможці груп. Бронзовий поєдинок відбудеться на три години раніше і в ньому зіграють другі команди своїх квінтетів.

P.S. Трансляції ігор Кубка Президента заплановані на Youtube-каналі ФХУ.

Вас може зацікавити