Збірна України (U-18) перемогла збірну команду з міста Кошице

Юнацька збірна України до 18 років провела на зборах у Кошице перший міжнародний спаринг-матч проти команди, сформованої з місцевих хокеїстів, які готуються продовжити кар’єру за кордоном.

Зустріч проходила 19 липня у форматі два періоди по 30 хвилин та завершилася перемогою українських хокеїстів з рахунком 3:1 на радість групі підтримки з Білої Церкви.

Україна U-18 – збірна Кошице (Словаччина) – 3:1

Шайби: Пасько – 2, Євтехов – Сидор.

Україна: Жуков; Іщенко – Здоровець, Пуздрановський – Ревука, Бондарєв – Трущенко; Нагнєєв – Собченко – Євтехов, Шульга – Г.Сімчук – Куліков, Жеребко – Д.Байда – Пасько.

Зазначимо, що у складі суперника виступали 11 словаків переважно юніорського віку, а також виходили на майданчик кілька хлопців молодіжного призову (2002 р.н.). При цьому склад противника українці доповнили п’ятіркою наших виконавців – це воротар Ілля Семеха, захисники Євген Купряшин, Роман Шоферовський та нападаючі Тимур Лапко, Ілля Мухін.

«Всі українські виконавці виявили старанність, з повною серйозністю поставилися до тренерських завдань, виконали установку і ця обставина налаштовує нас штаб на оптимістичний лад, – коментує результат поєдинку головний тренер Олександр Бобкін. – Вважаю, збірна України могла перемогти і більше, але Ілля Семеха провів заліковий матч у формі збірної команди з Кошице. Втім, і голкіпер «синьо-жовтих» Єгор Жуков також заслуговує на компліменти на пару з автором дубля Денисом Паськом».

Додамо, що у серії післяматчевих булітів словаки взяли реванш – 2:1. Єдиною шайбою у складі збірної України відзначився Ілля Собченко.

Вас може зацікавити