Збірна України презентувала нову форму

Під час вчорашнього відкритого тренування хокеїсти національної збірної України презентували джерсі, в яких виступатимуть на найближчих змаганнях – Турнірі трьох націй у французькому Марселі 14-16 грудня і під час турне Канадою «Hockey Can’t Stop Tour» 31 грудня – 10 січня.

Нова форма виконана у національних українських кольорах, з оновленим логотипом Федерації хокею України у формі тризуба на грудях.

«Приємно буде вийти на лід під час наших найближчих виїздів у джерсі зі свіжим, сучасним дизайном», – коментує головний тренер збірної України Вадим Шахрайчук.

Зауважимо, що завтра, 11 грудня, у формі нового дизайну на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В на кригу Льодовиська у польському Битомі вийде молодіжна збірна України. Перший матч українців проти італійців розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Зараз національна збірна України веде підготовку до турніру у Франції в київському Палаці спорту. Під орудою Шахрайчука працює 16 представників українських клубів. За підсумками цього етапу збору, який завершиться завтра, у неділю, 11 грудня, будуть визначені 14 найкращих, які вирушать на автобусі до Кракова. В Польщі до цих хокеїстів долучиться вісім представників іноземних клубів, щоб здійснити 13 грудня авіапереліт у Марсель. Там 14 грудня збірна України зіграє товариський поєдинок проти збірної Франції (початок – 17:30 за київським часом). 15 і 16 грудня наші хокеїсти проведуть матчі Турніру трьох націй – проте французів і поляків. Початок обох зустрічей – 21:00.

VBET Ukraine — титульний партнер національної збірної України з хокею

Вас може зацікавити