Збірна України: з пригодами, але в Саппоро

Сьогодні пізно ввечері за японським часом національна збірна команда України прибула до Саппоро.

Команда дісталася до місця проведення Олімпійського кваліфікаційного турніру з пригодами. Спочатку у Токіо нашу команду попросили отримати та перереєструвати багаж в іншому терміналі, що майже унеможливлювало потрапляння нашої делегації на свій рейс. Проте завдяки оперативному втручанню адміністративного персоналу питання було вирішене, а виліт на Саппоро було затримано майже на півгодини.

Інша неприємна історія трапилася вже у польоті. Літак з нашими хокеїстами понад дві з половиною години кружляв у небі над Саппоро, де працівники місцевого аеропорту боролися з наслідками снігопаду. Врешті решт літак з українцями таки приземлився, після чого решту рейсів було скасовано.

Через таку затримку було відмінено тренування команди і спортсмени відразу після короткої вечері відправились спати. Після цього Олександр Савицький та Володимир Секретний вирушили на традиційні збори тренерів та лікарів відповідно. А Олександр Буткевич з Юрієм Кириченком займалися заявкою нашої команди та взяли участь у першому директораті турніру. До речі, до Саппоро так і не долетіли хорвати. Їх приліт очікують завтра вранці, проте достовірної інформації з цього приводу поки що немає.

Що ж до завтрашнього матчу проти Румунії, то в ньому наша команда гратиме в синіх светрах. Перед цим підопічні Олександра Савицького випробують лід під час ранкового тренування, яке розпочнеться о 8:45.


Вас може зацікавити