За день стартує плей-оф Української хокейної ліги

Уже 22 березня після нетривалої перерви команди-учасниці Української хокейної ліги повернуться на лід, аби відновити боротьбу за головний трофей на стадії плей-оф.

Тур прямого вибування стартує з чвертьфіналу, де зустрінуться шість команд, а саме «Кременчук», «Сокіл», «Краматорськ», «Дніпро», «Маріуполь» і «Білий Барс». 

«Донбас», у свою чергу, завершив регулярний чемпіонат на першій сходинці турнірної таблиці і чекатиме свого опонента одразу в півфіналі. А от «Крижані Вовки» не змогли подолати бар’єр «регулярки» та вже завершили сезон-2020/2021.

Так, перші протистояння чвертьфіналу відбудуться вже 22 і 23 березня. Спочатку 22-го о 18:00 «Кременчук» вийде на домашній лід проти «Білого Барса», а о 19:30 «Сокіл» у Києві прийматиме «Маріуполь». Щодо 23-го, то в цей день «Краматорськ» удома гратиме з «Дніпром».

Зазначимо, що на етапі 1/4 фіналу команди гратимуть до двох перемог. Наступні ігри цієї стадії змагань заплановані на 24 і 25 березня та пройдуть у Білій Церкві, Маріуполі та Херсоні. 

За потреби опоненти зможуть провести й по три гри в разі рахунку 1:1 після перших двох зустрічей. Тоді матчі знову прийматиме Кременчук, Київ і Краматорськ 26 і 27 березня. 

Нагадаємо, що трансляція всіх чвертьфінальних поєдинків буде доступна на сайті uhl.ua та XSPORT.ua, а серію між «Соколом» і «Маріуполем» покажуть у прямому ефірі на телеканалі XSPORT.


Вас може зацікавити