З проблемами зі складом юнацька збірна здобуває другу перемогу на Olympic Hopes

Угорщина 🇭🇺- 🇺🇦 Україна 3:5 (0:2, 1:1, 2:2)

🏒Шайби: 0:1 – Кураєв (Гапоненко, Шевцов), 05:46, 0:2 – Шевцов (Гапоненко, Панасенко), 19:00, 0:3 – Даниленко (Сухицький, Панасенко), 36:43, 1:3 – Сівак (Майєр, Полоні), 39:42, 2:3 – Rapos Gergely (Karó), 42:41, 2:4 – Шевцов (Косарев), 46:30, 3:4 – Németh (Osztoics, Mayer), 3:5 – Даниленко (Гапоненко, порожні ворота), 59:40.

Складність сьогоднішнього матчу зʼявилась ще до його початку: другий воротар команди Дамір Чагаровський застудився, тому тренерському штабу потрібно було терміново шукати заміну. Сміливість допомогти команді взяв на себе нападник Артем Кальсін, сьогодні він бекап Михайла Набойченка. Однак на цьому зміни не закінчились: нападник Дмитро Ковалик на сьогодні став захисником, а одні із лідерів захисту, Савелій Сухицький та Ярослав Панасенко, перейшли в напад.

Розпочали матч з захисту своїх воріт, але команда швидко перехопила ініціативу й почала атакувати суперника. Ближче до середини першого періоду активні дії українців принесли результат. Даніїл Кураєв відкриває рахунок у матчі. На середині періоду команди вперше порушили правила, Михайло Гапоненко сів на лаву штрафників, але ворота вдалось захистити. Завершувати перший і починати другий періоди могли в більшості, але Матвію Шевцову завдяки чітким передачам наших гравців знадобилось лише 11 секунд від вкидання, аби реалізувати кількісну перевагу.

Першу чверть другого періоду українці провели в атаці, відчувалось домінування на майданчику навіть попри гру в меншості. Однак жодна атака до закинутої шайби не дійшла. На середині періоду угорці взяли тайм-аут, однак перемістити гру в зону українців їм не вдалось. За 7 хвилин до кінця наша команда мала змогу пограти в більшості, але її не реалізувала, натомість вже в рівних складах відзначився Назар Даниленко. 1,5 хвилини до кінця Мирослав Спаскін сів на лаву штрафників, чим зміг скористатись суперник й відкрив для себе рахунок у матчі за 17 секунд до закінчення періоду.

На другій хвилині третього періоду угорці вперше зняли воротаря, однак вернули голкіпера через подвійне вилучення українців. Угорці змогли його реалізувати і активність їхніх атак на наступні декілька хвилин помітно виросла. Матвій Шевцов повернув перевагу українців у дві шайби прицільним кидком з передачі Миколи Косарева. Назад Даниленко заробив чергову меншість для українців, під час якої Мирослав Спаскін та Данило Скороход здійснили якісну атаку, але за 8 секунд до кінця більшості, її реалізували угорці. За хвилину до кінця матчу суперник вдруге зняв воротаря, Назар Дариленко оформив дубль, закинувши в порожні ворота.

З перемогою, збірна!

Вас може зацікавити