З Днем народження, Анатолію Івановичу!

Сьогодні, 8 січня, у другий день Різдвяних свят свій 66-й День народження відзначає третій президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін. 

Анатолій Іванович народився в 1956 році в селищі міського типу Глоби Ковельського району Волинської області, в родині службовців. У 1981 році закінчив обліково-економічний факультет Київського інституту народного господарства, в 2001-му – Українську академію міжнародної торгівлі з спеціальністю «міжнародне право». 

Пан Брезвін пройшов трудовий шлях від робітника Голобського плодоконсервного заводу заготуправління Волинської облспоживспілки до глави Державної податкової адміністрації України. Власне, в цьому статусі Анатолій Іванович у 2006-му й був обраний на посаду президента Федерації хокею України і обіймав цю посаду 14 років, до грудня 2020-го, коли поступився президентським постом Георгієві Зубку, але продовжує служити справі розвитку українського хокею й понині. Тепер – у статусі почесного президента ФХУ. 

З Днем народження Вас, Анатолію Івановичу! Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії й азарту во ім’я служіння нашій улюбленій грі і Ненці Україні!


Вас може зацікавити