Юніорська збірна команда України вирушила до Угорщини

Сьогодні юніорська збірна команда України з хокею літаком вирушила до Угорщини, де 13 квітня розпочнеться чемпіонат світу серед юніорів в Дивізіоні ІВ.

Перед вильотом гравці та тренери команди зустрілися із президентом Федерації хокею України Анатолієм Брезвіним.

Анатолій Іванович наголосив: «Гравці, які до вас захищали кольори молодіжної та юніорської збірних команд, вже зараз викликаються до лав національної збірної. Ними цікавляться вітчизняні та зарубіжні клуби. Тож якщо ви себе зарекомендуєте з найкращого боку, то відповідні пропозиції будуть і у вас».

Про підготовку та своє бачення перспектив виступу команди на світовій першості в Секешфехерварі розповіли тренери команди Андрій Савченко та Микола Майко.

Також президент Федерації поділився результатами роботи організації за останній період часу, поділився планами на найближче майбутнє. «Надзавдань ми не ставимо, але хочемо, щоб ви зіграли від душі, вперто, затято. Тоді й буде результат», – резюмував Анатолій Брезвін.

Вже сьогодні наша команда проведе тренування на льоду «УТЕ-Арени» в Будапешті, а завтра зіграє контрольний поєдинок проти угорських однолітків. Після ще одного тренування у Будапешті команда переїде до Секешфехервару на місце проведення чемпіонату світу.

Нагадаємо, що суперниками української збірної будуть однолітки із Угорщини, Японії, Австрії, Словенії та Польщі.

Відеосюжет про зустріч Анатолія Брезвіна з юніорською збірною командою України:



Вас може зацікавити