Юнаки збірної України перемоги чешський «Злін»

Юнацька збірна України у першому ж контрольному матчі в рамках підготовки до квітневого ЧС-2022 в Італії здобула вольову перемогу!

Україна (U-18) – «Злін» (U-19) – 4:2 (0:1, 1:13:0)

Шайби: 0:1 – Чехманек (9хв., більш), 0:2 – Стучлік (23 хв., більш.), 1:2 – Тиченко (33 хв.), 2:2 – Г.Сімчук (Сидоренко, 49 хв.). 3:2 – Сидоренко (Лисак, 54 хв.). 4:2 – Трандафілов (Дахновський, більш, 57 хв.).

УкраїнаГанін (Малихін, 31:45); Кисельов – Дахновський, Шевчук – Трошкін, Курзенков – Козловський; Трандафілов – Крикля – Стецюра, Стасюк – Лисак – Сидоренко, Тиченко – Г.Сімчук – Ковальчук, Пазій – Жеребко – Касянчук, Бабушкін.

29 березня. Брумов-Билніце. Арена «Зимовий стадіон».

На чеській землі підопічні Олександра Бобкіна показали гарний рух, пристрасть, агресивність в атаці, а також характер, хоча починалося все для «синьо-жовтих» не дуже солодко… Два вилучення – та дві пропущені шайби у чисельній меншості. На щастя, українці не занепали духом у зустрічі зі старшим за віком представником чеської ліги та відповіли своїм залпом з чотирьох шайб поспіль. Заміна воротаря “Зліна” на польового гравця у кінці зустрічі господарям жодних дивідендів вже не могла принести – 4:2.

Найкращими гравцями матчу організатори відзначили автора першої шайби чеха Чехманека, а у складі переможців українського воротаря Андрія Малихіна, який вийшов на заміну на екваторі зустрічі та зберіг свої ворота у недоторканності, продемонструвавши низку ефективних сейвів.

 

 

Вас може зацікавити