Юнаки Угорщини переграли Україну у Будапешті

Юнацька збірна України поступилася у своєму першому матчі на міжнародному турнірі Olympic Hopes Tournament у Будапешті. Підопічні Олександра Бобкіна до останньої хвилини третього періоду утримували рівність у рахунку, але заробили вилучення та пропустили наприкінці фатальну шайбу.

Угорщина (U-18) – Україна (U-18) – 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Шайби: 1:0 – Кісс-Мольнар (менш.), 23:19. 1:1 – Долін (Шевчук, Жеребко), 40:16, 2:1 – Юркович (більш), 59:12.

Україна: Жуков; Шевчук – Россоха, Пуздрановський – Білоус, Курзенков – Тельнов; С.Герасименко – Собченко – Гуцу, Долін – Жеребко – Саєнко, Д.Байда – І.Байда – Стасюк, Ревука – Іщенко – Лукін.

Кидки: 30 (8+17+5) – 27 (6+11+10).
Штраф: 6 – 10.

25 серпняБудапешт. Арена Tüskecsarnok.

Відсторонення від участі у турнірі двох нападаючих збірної України нинішнього скликання Дениса Нагорнюка та Макара Ополинського спонукали тренерський штаб національної команди на чолі з Олександром Бобкіним у пожежному порядку коригувати склад трійок. Тренери втратили певний потенціал у другому поєднанні і цей факт відклався на ударній складовій колективу.

При цьому «синьо-жовті» провели заліковий поєдинок в обороні, але фатальну роль у зустрічі зіграла помилка Степана Герасименка на 59-й хвилині та його вилучення. Угорці не стали жалібувати і буквально через 30 секунд реалізували більшість, здобувши першу перемогу на турнірі. Часу на відіграш команді Олександра Бобкіна вже не залишалося…

В іншому матчі першого ігрового дня юнаки Польщі з таким самим рахунком 2:1 здобули перемогу над хокеїстами Італії.


Вас може зацікавити