Юнацька збірна України поповнилася оборонцем «Слована» з Братислави

18-річний оборонець Володимир Волков, який вже три сезони готується в системі словацького «Слована» з Братислави, поповнив лави юнацької збірної України U18. Команда продовжує підготовку до чемпіонату світу в дивізіоні 1В в чеському мість Брумов-Бильнице.

Волков народився 22 лютого 2004 року в Донецьку. Перші кроки в хокеї зробив у школі «Донбаса», а у 2018-му перебрався в Словаччину. Зі «Слованом» Володимир був чемпіоном Словаччини-2018/2019 серед юнаків, не старших 16 років. Впродовж трьох сезонів українець пройшов клубними щаблями шлях від колективу U16 до U18, а цьогоріч дебютував і провів у чемпіонаті Словаччини 6 матчів, у яких відзначився однією результативною передачею, за «Слован» U20. За 18-річних юнаків «Слована» Волков у нинішньому сезоні відіграв 35 матчів, у яких набрав 25 (8+17) очок.

Натомість лави юнацької збірної України, яку очолює Олександр Бобкін, залишили воротар Ярослав Сисюк, оборонець Андрій Пуздрановський, нападники Максим Бонь та Максим Жеребко.

Українська збірна завершує чеський етап підготовки до чемпіонату світу. Від завтра наші хокеїсти переїдуть у швейцарський Луґано. 19 квітня українці в місці Цуґ мають зіграти товариський поєдинок проти на рік молодшої збірної Швейцарії.

Чемпіонат світу серед юнаків стартує в італійському Асьяґо 26 квітня.

Вас може зацікавити